bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на постачання послуг з з психологічного супроводу та консультацій
13.07.2021

Запрошення 

До участі у конкурсі із постачання послуг з з психологічного супроводу та консультацій в рамках договору про надання гранту № #RPP/2021/04/014/EC  для реалізації для реалізації проєкту “Платформа психічного здоров’я “AdvanceMentalHealthPlatform”, що виконується  громадською організацією «Центр Стратегічних Інновацій» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Канади та Нідерландів.

Громадська організація «Центр Стратегічних Інновацій» в рамках проєкту, оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг з психологічного супроводу та консультацій що до розробки математичних моделей нейронної мережі та розробки навчальних курсів та методичних матеріалів з діагностики та реабілітації осіб що зазнали  психологічних травм для досягнення цілей проєкту.

Дати оголошення відкритого конкурсу на постачання послуг:

13.07.2021 – 23.07.2021

Вимоги до постачальника товарів — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 5 років, належним чином оформлений сертифікат врача-спеціаліста психолога, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

Перелік послуг :

  • Психологічний супровід та експертна розмітка даних

  • Створення та проведення онлайн-курсів для волонтерів та психологів

  • Створення бази знань по травмафокусованої терапії

  • Створення медіа матеріалів з психоедукації

  • Проведення лекційно-практичних занять для осіб, що зазнали психотравму

  • Проведення лекційно-практичних занять для фахових спеціалістів

  • Проведення наукової конференції з травмафокусованої терапії

  • Проведення семінарів з травмафокусованої терапії

Додаткова інформація надається після запиту на [email protected]

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

Склад цінової пропозиції:

копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів;

копія документу, що підтверджує податковий статус;

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;

якість послуг та відповідність очікуванням організатора;

прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

Кваліфікаційні вимоги до виконавців :

фаховий диплом спеціаліста з психології

досвід розробки методичних вказівок що до роботи з психологічною травмою (Посттравматичний стресовий розлад) не менше ніж 2а роки

практичний досвід спеціалістом психологом чи психотерапевтом не меньш ніж 5ть років

досвід розробки чи адаптації психологічних тестів

наявність наукових статей та матеріалів по роботі з психологічною травмою

Кінцевий термін подання цінової пропозицій: 23 липня 2021 року до 18.00. 

Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають.

 

Вимоги до надсилання цінової пропозиції:

цінові пропозиції в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected], з темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода_№ RPP/2021/04/014/EC» не пізніше 23 липня 2021 року до 18.00

конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 27 липня 2021 року о 10:00.

Додаткові застереження

Учасник цього відкритого конкурсу бере до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього відкритого конкурсу, надсилаючи документи для участі у відкритому конкурсі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами.

Деталі: Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефонами: +38(068)791-69-11  керівник проєкту Руслан Задорожній

Контакти

  • електронна адреса: [email protected]
  • телефон: +38(068)791-69-11

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.