bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс на закупівлю послуг, пов’язаних з виготовленням муралів
13.07.2021

Благодійна організація «Фонд громади міста Херсона «Захист» у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини (ChildFund Deutsсhland) оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг, пов’язаних з виготовленням муралів (художній розпис стін будинків) у будівлях «Шкіл Миру» в м.Каховка та смт Чаплинка Херсонської області у рамках проєкту “Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню”.

Проєкт спрямований сприяти школам у розвитку миробудування та медіації шляхом поширення культури мирного вирішення конфліктів у дітей та молоді.

Строки виконання робіт: серпень 2021 року.

Остаточні дати проведення робіт будуть узгоджуватись виконавцем з Благодійною організацією «Фонд громади міста Херсона «Захист».

Орієнтовний розмір кожного муралу: 6 – 8 м.кв.

Роботи та послуги: 

1.Виготовлення муралу. Херсонська область, м.Каховка (КАХОВСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ № 2 З ПОГЛИБЛЕНИМ ВИВЧЕННЯМ ІНОЗЕМНИХ МОВ КАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ).

2.Виготовлення муралу. Херсонська область, смт Чаплинка (ОПОРНИЙ ЗАКЛАД НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС ЧАПЛИНСЬКА ШКОЛА - ГІМНАЗІЯ ЧАПЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ).

Додаткові вимоги:

  • попередня підготовка стін до нанесення зображення за рахунок виконавця (в разі потреби);

  • проживання, харчування виконавця робіт та проїзд до місця виконання робіт за рахунок виконавця;

  • виконання робіт має проводитися з використанням власних інструментів виконавця та за умови самостійного придбання ним і доставки матеріалів, необхідних для виконання робіт;

  • до початку робіт виконавець повинен узгодити із замовником ескіз муралу;

  • виконати роботи у стислий термін;

Оплата послуг: безготівкова оплата на підставі рахунків, актів виконаних робіт.

Своєю участю у тендері виконавець підтверджує готовність виконати обидва мурали у вищезазначених навчальних закладах.

Тендерні пропозиції повинні бути надіслані “БО “Фонд громади міста Херсон “Захист” електронною поштою на адресу [email protected] з темою листа “Мурал” у форматі PDF одним файлом, який повинен містити в такому порядку:

  • тендерну пропозицію за встановленою формою (додається) із обов’язково вказаною ціною 1 м.кв. муралу (запропонована ціна має включати у себе вартість робіт, а також усіх додаткових витрат виконавця, пов’язаних із здійсненням відповідних робіт). Тендерна пропозиція має бути підписаною із зазначенням дати її оформлення та скріплена печаткою (за наявності);

  • приклади попередніх робіт виконавця (фото або посилання на відео або зображення). 

  • інформацію про наявність СПД;

  • копію свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

  • витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, в якому зазначаються основні види діяльності;

  • витяг з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року) або довідку з податкового органу про обрання системи оподаткування.

Дедлайн подання тендерних пропозицій – 28 липня 2021 року. Після дедлайну ми будемо зв’язуватись тільки з успішними потенційними кандидатами або кандидатками для уточнення деталей.

Проєкт “Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню” реалізується Благодійною організацією Фонд громади міста Херсон «Захист» та Всеукраїнською громадською організацією “Поруч” у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини KinderhilfswerkChildFundDeutschland та фінансується Інститутом Міжнародних Зв’язків InstitutfürAuslandsbeziehungen (ifa) та Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини AuswärtigesAmt

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.