bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг з організації заходів
12.07.2021

Благодійна організація «Позитивні жінки» в рамках проєкту «Лобіювання інтересів жінок, які живуть із ВІЛ/СНІД, в управлінських рішеннях, що ухвалюються в місцевих громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру згідно договору RPP/2021/03/005/HIV/AIDS від 09.03.2021 р. цим оголошенням запрошує надавачів послуг з організації заходів до участі в тендері на закупівлю відповідних послуг. 

Перелік послуг (детальніше у технічному завданні – Додаток 2): 

  1. Організація 6 навчальних 2-денних тренінгів в містах Краматорськ (Донецька область), Рубіжне (Луганська область), Запоріжжя, Мелітополь (Запорозька область) за участі 11 осіб на кожному. 
  2. Організація 3 дводенних візитів технічної підтримки експертки в мм.. Краматорськ (Донецька область), Рубіжне (Луганська область), Мелітополь (Запорозька область).      
  3. Організація 2-денного тренінгу для 15 учасників_ць в м. Краматорськ (Донецька область).
  4. Забезпечення витратними матеріалами та товарами щомісячних занять в рамках інтервенції «Школа життя з ВІЛ».

Надавачі послуг мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, мати можливість надавати послуги без ПДВ, повинні мати успішний досвід надання послуг з організації заходів від 3-х років.

Адреса надання послуги: згідно технічного завдання.

Тендерну документацію можна завантажити за посиланням: https://cutt.ly/wmPfWI2

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Тендерних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 17:00 годин 27 липня 2021 року, а також  в електронному вигляді надіслані на пошту ПРООН [email protected]  з темою листа «Угода № RPP/2021/03/005/HIV/AIDS - відкритий тендер»після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені надавані послуг можуть отримати додаткову інформацію за електронної адресою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.