bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про проведення відкритого конкурсу на виготовлення відеоматеріалів
12.07.2021

Оголошення про проведення відкритого конкурсу на виготовлення відеоматеріалів,  розміщення та інтернет-просування  інформаційних матеріалів

ГО «Міжрегіональний інститут розвитку громад» в рамках проєкту «Громадські технології для розвитку громадського бюджету у Конотопській МТГ», який впроваджується у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу, оголошує відкритий конкурс на виготовлення відеоматеріалів.

Дата оголошення про конкурс: 12.07.2021

Останній термін подання пропозицій: 16.07.2021 (18:00 за київським часом).

Усі запитання стосовно оголошеного конкурсу просимо направляти на електронну адресу: [email protected] до 14 липня 2021 р (18:00 за київським часом).

Предметом закупівлі є послуги:

з виготовлення відеоматеріалів  –  трьох анімованих, постановочних або репортажно-документальних (за погодженням замовника) відеороликів, хронометражем 4 хв. кожен.

з розміщення та інтернет-просування  інформаційних матеріалів на онлайн-ресурсах – 3 відеоролики на Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, website, згідно технічного завдання, що погоджуватиметься з замовником.

з інтернет-просування матеріалів в соціальній мережі Facebook  –  основна сторінка ГО «Міжрегіональний інститут розвитку громад» - https://www.facebook.com/mirg.konotop/., згідно технічного завдання, що погоджуватиметься з замовником (проплата таргетингу 6 матеріалів).

Виконавець має забезпечити розробку концепції відеороликів, включно із основними повідомленнями, та сценаріїв зйомки; передбачається виїзд знімальної групи на зазначені локації та проведення відеозйомки роликів за попередньо погодженими із замовником сценаріями; монтаж, постпродакшн; передача готових відеороликів замовнику. Виконавець має тісно співпрацювати з представником замовника і бути готовим враховувати зауваження та вносити усі правки, на яких наполягатиме замовник без додаткової оплати. Виключні майнові права інтелектуальної власності на відеоролики, що будуть створені належатимуть замовнику.

Мета відеороликів: популяризувати громадський бюджет у Конотопській міській територіальній громаді в цілому та роботу з електронною системою в часи пандемії.

Цільова аудиторія: активні жителі Конотопської міської територіальної громади віком від 18 до 65 років.

Тематика: перший відеоролик має висвітлювати загальну інформацію про громадський бюджет, з прив’язкою до  Конотопської міської територіальної громади; другий відеоролик -  інформацію про переваги інструменту civic tech - громадський бюджет, з прив’язкою до Конотопської міської територіальної громади; третій відеоролик -  універсальний рекламний з алгоритмом дій для учасників громадського бюджету у Конотопській міській територіальній громаді.

Строк виготовлення відеоматеріалів: 1 відеоролик – до 20 липня 2021 року; 2 відеоролик –  до 20 серпня 2021 року; 3 відеоролик – до 10 вересня 2021 року.

Виконавець має забезпечити інтернет-просування матеріалів в соціальній мережі Facebook на основній сторінці ГО «Міжрегіональний інститут розвитку громад» - https://www.facebook.com/mirg.konotop/. Мета - популяризація громадського бюджету та роботу з електронною платформою EDEM.  Кількість охоплення: не менше 4,0 тис.осіб.

Виконавець має забезпечити  розміщення та інтернет-просування  інформаційних матеріалів на онлайн-ресурсах Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, website – 3 відеороликів з метою популяризації громадського бюджету та роботу з електронною платформою EDEM. Кількість охоплення: не менше 15,0 тис.осіб.

Авансові платежі/предоплати за послуги визначені даним конкурсом не передбачені. Розрахунки здійснюватимуться у безготівковій формі після отримання актів прийому-передачі наданих послуг.

Вимоги до виконавця – учасника конкурсу:

Пропозиції приймаються від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (фізичні особи-підприємці повинні мати КВЕДи, що відповідають суті послуг, що надаватимуться), які мають досвід роботи у відповідній сфері та гарантують, при перемозі у конкурсі, надання Замовнику оригіналів супроводжуючих документів за надані послуги, з печаткою (за наявності) та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, акт прийому-передачі наданих послуг).

Учасник конкурсу повинен надати наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;

  3. Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком, що додається (кольорова скан-копія з оригіналу). Пропозиція повинна бути оформлена українською мовою на фірмовому бланку учасника конкурсу (за наявності), підписана уповноваженою посадовою особою учасника та скріплена печаткою (за наявності).

  4. Рахунок-фактура завірений підписом та печаткою, за наявності (кольорова скан-копія з оригіналу).

Усі документи мають бути надіслані у сканованому вигляді, у форматі pdf, на електронну адресу: [email protected], з темою «конкурс на виготовлення відеоматеріалів».

Критерії відбору:

1.Відповідність учасника вимогам оголошення.

2.Відповідність поданих документів умовам оголошення.

3.Якість запропонованої концепції відеоматеріалів.

4.Вартість відеоматеріалів.

5.Підтверджений досвід у сфері виготовлення відеоматеріалів та інтернет-просування.

Перевага надаватиметься креативним сюжетам, виконавцям, які мають доступ до зазначених онлайн-ресурсів

Пропозиції, отримані після закінчення терміну не розглядатимуться.

Учасник конкурсу, надсилаючи документи для участі, приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник конкурсу, надсилаючи документи для участі, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Форма конкурсної пропозиції

Конкурсна пропозиція

 м. ____________                                                               «____» ________  2021 року

 

_____________________________________________________________________________ (повне найменування виконавця, код за ЄДРПОУ),  надає пропозицію для участі у відкритому конкурсі на виготовлення відеоматеріалів (3 відеороликів), оголошеному ГО «Міжрегіональний інститут розвитку громад» у рамках проєкту «Громадські технології для розвитку громадського бюджету у Конотопській МТГ»,  який впроваджується у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

__________________________(повне найменування виконавця) підтверджує, що ознайомлене з вимогами відкритого конкурсу на виготовлення відеоматеріалів, оголошеного ГО «Міжрегіональний інститут розвитку громад», та підтверджує, що погоджується з даними вимогами, має відповідні КВЕДи (якщо виконавець фізична особа-підприємець), досвід роботи у відповідній сфері, можливість здійснити виготовлення матеріалів у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів.

Концепція відеоматеріалів:

 

Відеоролик 1 :

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Відеоролик 2 :

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



Відеоролик 3:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



Досвід у сфері виготовлення відеоматеріалів (не менше 3):

 

Назва відеоматеріалу 1: ______________________________________________________

Рік:________________

Активне посилання на відеоматеріал для ознайомлення: https://……

_________________________________________________________________________

 

Назва відеоматеріалу 2: ______________________________________________________

Рік:________________

Активне посилання на відеоматеріал для ознайомлення: https://……

_________________________________________________________________________



Назва відеоматеріалу 3: ______________________________________________________

Рік:________________

Активне посилання на відеоматеріал для ознайомлення: https://……

_________________________________________________________________________




Досвід у сфері інтернет-просування (не менше 3 прикладів):

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________




Ціна одного відеоматеріалу (відеоролику): _________,00 грн., (______________ грн. 00 коп.),  у тому числі ПДВ _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.).

 

Вартість розміщення та інтернет-просування  інформаційних матеріалів на онлайн-ресурсах: _________,00 грн., (______________ грн. 00 коп.),  у тому числі ПДВ _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.).

 

Вартість інтернет-просування матеріалів в соціальній мережі Facebook  (проплата таргетингу): _________,00 грн., (______________ грн. 00 коп.),  у тому числі ПДВ _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.).

 

Загальна вартість пропозиції:  _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.), 

у тому числі з ПДВ _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.).

 

Податковий статус виконавця:___________________

КВЕД: ____________________

 

Юридична адреса:____________________________________

Контактна особа (ПІБ, посада):_________________________

Контактний мобільний телефон:________________________

Контактний e-mail:____________________________________

  

Додатки:

Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію на __ арк.

Копія документу, що підтверджує податковий статус на __ арк.

Рахунок-фактура №_________ від ___________ 2021 року на __ арк.

 

__________________________(повне найменування виконавця) дає згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

 

ПІП/посада уповноваженої особи                                 (підпис та печатка (за наявності))

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.