bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія художниці(-ка) коміксу від ГО «Мнемоніка»
25.06.2021

ГО «МНЕМОНІКА» оголошує конкурс на художницю(-ка)  коміксу (графічної новели) про Волинь у Другій Світовій війні.

Ми шукаємо людину, котра готова намалювати  комікс (графічну новели), сюжет якого створений на основі документальних історій, що трапились під час Другої світової війни на Волині. 

Детальніше про комікс та технічне завдання за посиланням

Робота художниці(-ка) передбачає співпрацю із сценаристом коміксу Артемом Вишневським та командою проєкту “Стежками пам’яті”.

Тривалість роботи над коміксом – липень-серпень 2021 р.

Обсяг коміксу - 40 сторінок А4 (19 розворотів + обкладинка). Текстова частина включатиме від 12 000 до 15 000 символів.

Оплата за роботу по факту виконаної роботи в сумі 1000 євро в гривневому еквіваленті на основі договору з ФОП або договору ЦПХ(для фізосіб).  

Якщо ви зацікавились нашою пропозицією, то до 9 липня 2021р:

Наша мета – створити комікс (графічну новелу), сюжет якого буде базуватися на реальному пережитому досвіді людей в географічних межах волинського регіону в часі Другої світової війни. Завдяки художньому представленню реальних подій комікс має постати простором для саморефлексії читачів та читачок. У подальшому ми плануємо розробити методичні рекомендації щодо використання створеного коміксу в освітніх та просвітницьких цілях.

Ми розраховуємо, що наш(а) потенційна(ий) художниця(к):

- матиме досвід в ілюстрації/створенні коміксів

- матиме мотивацію працювати над продуктом, що сприяє рефлексії подій Другої світової війни на Волині та розвиває сучасний дискурс культури пам’яті про неї;

- матиме навичку роботи в команді та зможе гнучко вносити зміни та адаптувати фінальну версію коміксу до стадії друку коміксу у вересні 2021 року відповідно до побажань замовника;

- матиме можливість брати участь у презентації коміксу після його публікації(онлайн чи офлайн). 

Про результати конкурсу Ви будете повідомлені не пізніше 15 липня 2021 року. Для уточнення даних (за необхідності) з Вами можуть сконтактувати представники проекту. 

 Проєкт «Стежками пам’яті» реалізується за підтримки фонду «Відповідальність, пам’ять, майбутнє» (EVZ) / The project “Memory Paths” was supported by the EVZ Foundation.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.