bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант(ка) для підтримки Інстаграм-проєкту «365 днів різних і рівних»
25.06.2021

Загальна інформація

Національний демократичний інститут (НДІ або Інститут) з 1992 року активно підтримував зусилля України по зміцненню демократичних інститутів та просуванню демократичних реформ. 

Програма сприяння рівності ЛГБТІК+ спільнот співпрацює з українськими громадськими організаціями (ГО) з метою сприяння рівності  ЛГБТІК+ за допомогою інформаційно-просвітницької діяльності та розбудови коаліцій, включаючи місцеві та національні інформаційні кампанії. 365 днів різних і рівних - Інстаграм-проєкт в рамках національної інформаційної кампанії Різні.Рівні, присвячений сприянню рівності та прийняття ЛГБТІК+ людей в суспільстві. Він проводиться через акаунт @rizni.rivni в Інстаграмі, де щодня людина, яка належить до ЛГБТІК+ спільноти, ділиться історіями про своє повсякденне життя. Протягом одного року, акаунт Різні.Рівні в Інстаграмі став платформою для розповіді про реальне життя ЛГБТІК+ людей з акцентом на їх стосунки з друзями та родинами. Проєкт має на меті розвінчати міфи про ЛГБТІК+ спільноту та будувати мости однаковості з цільовою аудиторією за допомогою спільних хобі, творчості, життєвих поглядів та спільного середовища.

Підсумок

НДІ шукає консультанта або консультантку, які кваліфіковані надавати консультаційні послуги з підтримки виробництва Інстаграм-контенту для проєкту “365 днів різних і рівних”. Очікується, що потенційні  консультант або консультантка будуть приділяти  проєкту близько  20-ти годин на тиждень з липня 2021 року по вересень 2021 року, з можливістю продовження залежно від результатів роботи і взаємної домовленості між сторонами.

Загальний опис роботи

Обрані консультант або консультантка підтримають реалізацію проєкту “365 днів різних та рівних” через координацію процесу розробки контенту, послуги з СММ, та підтримку управлінням акаунтом в Інстаграмі. Конкретні обов’язки включають:

  • Мати провідну роль у СММ-координації для проєкту “365 днів різних та рівних”;

  • Координувати щотижневі зустрічі з модератор(к)ами сторінки для обговорення термінів виробництва контенту та медіа-стратегії;

  • Обробляти вхідні повідомлення в Інстаграмі та узгоджувати відповіді з модератор(к)ами сторінки;

  • Узгоджувати розробку та виконання контент-плану з модератор(к)ами сторінки;

  • Спілкуватися з потенційними героями та героїнями проєкту;

  • Публікувати Інстаграм-сторіз на сторінку; 

  • Забезпечувати публікацію контенту відповідно до щоденного графіку публікацій НДІ.

Очікується, що консультант(ка) будуть приділяти приблизно 20 годин на тиждень на проєкт, в залежності від графіка публікацій контенту і реалізації проєкту; однак, лише фактично відпрацьовані години будуть оплачуватися згідно з підписаним контрактом. НДІ буде нести відповідальність за затвердження загального робочого процесу та визначення обов’язків консультанта або консультантки щотижня протягом усього періоду дії контракту. Робота дистанційна.

Графік

Подача заявок відкрита до 2 липня 2021, на адресу на адресу [email protected] з копією на [email protected]. Раннє подання заявок заохочуються.

Очікується, що договір почнеться з 1 липня 2021 року по 30 вересня 2021 року з можливістю продовження до 31 березня 2022 року.

НДІ залишає за собою право зв’язатись із тими, хто подав заявки, для отримання додаткової інформації та роз’яснень на їх основі.

КВАЛІФІКАЦІЇ ТА ДОСВІД

У всіх заявкам повинна бути вказана кваліфікація кандидатів і кандидаток, що підтверджують їх здатність виконувати обов‘язки за цим контрактом.

Технічний розділ заявки повинен включати:

  • Загальну інформацію про потенційного консультанта або консультантку, включаючи копію резюме. Цей розділ повинен описувати попередній досвід, пов’язаний з обов’язками, зазначеними вище, зокрема:

    • Навички комунікації та координації;

    • Досвід роботи з соціальними мережами, особливо в Інстаграмі;

    • Досвід публікації сторіз та контенту в Інстаграмі;

    • Здатність до координації проєкту та організаторські навички;

    • Знання Google Calendar та Google Drive;

    • Розуміння контексту ЛГБТІК+ в Україні.

  • Контактні дані 2 попередніх клієнтів;

  • Зразок минулої роботи (портфоліо) СММ, або створення онлайн-контенту для Інстаграму (або інших соціальних мереж); і

  • Запропонований одноденний контент-план для діяльності на сторінці @rizni.rivni, якщо немає учасників або учасниць на той день.

Фінансовий розділ заяви повинен включати:

  • Запропонована погодинна ставка за послуги, включаючи всі витрати.

Погодинна ставка повинна бути дійсною протягом потенційного дев’ятимісячного терміну дії контракту. Вільне володіння українською мовою є необхідним для цього контракту.

Контактні дані і терміни подання заяв

Будь ласка, надішліть усі заявки електронною поштою на адресу [email protected] з копією на [email protected] до 2 липня 2021 року. 

НДІ оцінить заявки на основі здатності підрядника виконувати обов’язки згідно з контрактом, досвіду роботи в СММ та генеруванням онлайн-контенту, знань та чутливості до сфери програми та вартості послуг. НДІ залишає за собою право відхилити будь-які та всі заявки. НДІ залишає за собою право вносити зміни у заявки до підписання контракту. НДІ не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою, передачею або презентаційними матеріалами, поданими у відповідь на це оголошення. НДІ вітає та підтримує різноманітне та інклюзивне робоче середовище. Консультант або консультантка будуть обрані на основі вищезазначених критеріїв без урахування будь-яких підстав, таких як вік, наявність інвалідності, сімейний стан, сексуальна орієнтація, гендерна ідентичність чи експресія тощо.

НДІ залишає за собою право вимагати від будь-якого потенційного підрядника укласти угоду про нерозголошення інформації. Вся інформація, надана НДІ у цьому оголошенні, може бути змінена в будь-який час. НДІ не надає гарантій щодо точності будь-якого елементу і не несе відповідальності за будь-яке використання, або опору на інформацію надану у цьому оголошенні, а також за будь-які заявлені претензії.

Кандидати і кандидатки повинні надати інформацію про будь-які відомі минулі, теперішні або майбутні відносини з будь-якими сторонами, пов’язаними з НДІ. Наприклад, кандидат або кандидатка повинні повідомити, якщо в іх наглядовій раді є члени або членкині, які одночасно є, або були у минулому, членами або членкинями ради НДІ. Кандидат або кандидатка також підтверджує, що запропоновані ціни були визначені самостійно та без цілі обмеження конкуренції з іншими кандидатами або кандидатками , включаючи, але не обмежуючись дочірніми компаніями, і що ціни не були та не будуть свідомо розголошуватися будь-якому іншому кандидату або кандидатці, якщо це не передбачено законодавством. Невиконання цих вимог може призвести до того, що НДІ доведеться переоцінити вибір потенційної заявки.

Інформація про НДІ

Національний демократичний інститут - це некомерційна, непартійна організація, яка працює для підтримки та зміцнення демократичних інститутів у всьому світі за допомогою участі громадян, відкритості та підзвітності в уряді. НДІ підтримує зусилля з місцевої демократизації в Україні з 1992 року.

Контакти

  • NDI smm консультант Консультантка НДІ різні рівні. СММ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.