bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр публічних розслідувань запрошує партнерів-розслідувачів
18.06.2021

Одеська обласна організація “Комітету виборців України” та видання ІзбірКом запрошують партнерів до розвитку журналістських розслідувань на Півдні та Сході України.

У липні-листопаді 2021 року команда Центру публічних розслідувань розширить діяльність за межі Одещини та долучить щонайменше три локальних медіа до участі в проєктах журналістських розслідувань.

До участі запрошуються представники регіональних медіа задля:

  • збільшення кількості та якості регіональних розслідувань на Півдні та Сході України
  • покращення професійного рівня
  • покращення якості матеріалів
  • підвищення стандартів журналістської роботи для боротьби проти дезінформації
  • висвітлення випадків корупції, порушень закону, соціальної несправедливості.

Запрошуються команди у складі трьох учасників (редактор-координатор та два журналісти). Учасники отримають можливість пройти два триденних тренінги в Одесі, отримати менторську допомогу протягом всього проєкту та стипендії на створення розслідувань. Пріоритет буде надано командам з локальних медіа та фрілансерам з Півдня та Сходу України

Учасники проєкту матимуть можливість відвідати майстер-класи досвідчених тренерів-розслідувачів, навчитися шукати теми та розробляти гіпотези розслідувань, дізнатися про технології збору і перевірки інформації, сторітелінг та актуальні формати подачі розслідувань. Тренінги заплановано на 13-15 липня та кінець вересня.

Для реєстрації участі заповніть до 27 червня форму.

Питання щодо конкурсу можна надсилати на адресу: [email protected]

Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України» та видання ІзбірКом є засновниками Центру публічних розслідувань – коаліції незалежних журналістів-розслідувачів та активістів, які працюють в одеському регіоні.

Цей проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проєкт USAID «У-Медіа», що виконується міжнародною організацією Інтерньюз.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.