bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант(ка) для підтримки Інстаграм-проєкту «365 днів різних і рівних»
18.06.2021

Загальна інформація

Національний демократичний інститут (НДІ або Інститут) з 1992 року активно підтримував зусилля України по зміцненню демократичних інститутів та просуванню демократичних реформ. 

Програма сприяння рівності ЛГБТІК+ спільнот співпрацює з українськими громадськими організаціями (ГО) з метою сприяння рівності  ЛГБТІК+ за допомогою інформаційно-просвітницької діяльності та розбудови коаліцій, включаючи місцеві та національні інформаційні кампанії. 365 днів різних і рівних - Інстаграм-проєкт в рамках національної інформаційної кампанії Різні.Рівні, присвячений сприянню рівності та прийняття ЛГБТІК+ людей в суспільстві. Він проводиться через акаунт @rizni.rivni  в Інстаграмі, де щодня людина, яка належить до ЛГБТІК+ спільноти, ділиться історіями про своє повсякденне життя. Протягом одного року, акаунт Різні.Рівні в Інстаграмі став платформою для розповіді про реальне життя ЛГБТІК+ людей з акцентом на їх стосунки з друзями та родинами. Проєкт має на меті розвінчати міфи про ЛГБТІК+ спільноту та будувати мости однаковості з цільовою аудиторією за допомогою спільних хобі, творчості, життєвих поглядів та спільного середовища.

Підсумок

НДІ шукає консультанта або консультантку, які кваліфіковані надавати консультаційні послуги з підтримки виробництва Інстаграм-контенту для проєкту “365 днів різних і рівних”. Очікується, що потенційні  консультант або консультантка будуть приділяти  проєкту близько  20-ти годин на тиждень з липня 2021 року по вересень 2021 року, з можливістю продовження залежно від результатів роботи і взаємної домовленості між сторонами.

Загальний опис роботи

Обрані консультант або консультантка підтримають реалізацію проєкту “365 днів різних та рівних” через координацію процесу розробки контенту, послуги з СММ, та підтримку управлінням акаунтом в Інстаграмі. Конкретні обов’язки включають:

  • Мати провідну роль у СММ-координації для проєкту “365 днів різних та рівних”;

  • Координувати щотижневі зустрічі з модератор(к)ами сторінки для обговорення термінів виробництва контенту та медіа-стратегії;

  • Обробляти вхідні повідомлення в Інстаграмі та узгоджувати відповіді з модератор(к)ами сторінки;

  • Узгоджувати розробку та виконання контент-плану з модератор(к)ами сторінки;

  • Спілкуватися з потенційними героями та героїнями проєкту;

  • Публікувати Інстаграм-сторіз на сторінку; 

  • Забезпечувати публікацію контенту відповідно до щоденного графіку публікацій НДІ.

Очікується, що консультант(ка) будуть приділяти приблизно 20 годин на тиждень на проєкт, в залежності від графіка публікацій контенту і реалізації проєкту; однак, лише фактично відпрацьовані години будуть оплачуватися згідно з підписаним контрактом. НДІ буде нести відповідальність за затвердження загального робочого процесу та визначення обов’язків консультанта або консультантки щотижня протягом усього періоду дії контракту. Робота дистанційна.

Графік

Подача заявок відкрита до 27 червня 2021, на адресу на адресу [email protected] з копією на [email protected]. Раннє подання заявок заохочуються.

Очікується, що договір почнеться з 1 липня 2021 року по 30 вересня 2021 року з можливістю продовження до 31 березня 2022 року.

НДІ залишає за собою право зв’язатись із тими, хто подав заявки, для отримання додаткової інформації та роз’яснень на їх основі.

КВАЛІФІКАЦІЇ ТА ДОСВІД

У всіх заявкам повинна бути вказана кваліфікація кандидатів і кандидаток, що підтверджують їх здатність виконувати обов‘язки за цим контрактом.

Технічний розділ заявки повинен включати:

  • Загальну інформацію про потенційного консультанта або консультантку, включаючи копію резюме. Цей розділ повинен описувати попередній досвід, пов’язаний з обов’язками, зазначеними вище, зокрема:

    • Навички комунікації та координації;

    • Досвід роботи з соціальними мережами, особливо в Інстаграмі;

    • Досвід публікації сторіз та контенту в Інстаграмі;

    • Здатність до координації проєкту та організаторські навички;

    • Знання Google Calendar та Google Drive;

    • Розуміння контексту ЛГБТІК+ в Україні.

  • Контактні дані 2 попередніх клієнтів;

  • Зразок минулої роботи (портфоліо) СММ, або створення онлайн-контенту для Інстаграму (або інших соціальних мереж); і

  • Запропонований одноденний контент-план для діяльності на сторінці @rizni.rivni, якщо немає учасників або учасниць на той день.

Фінансовий розділ заяви повинен включати:

  • Запропонована погодинна ставка за послуги, включаючи всі витрати.

Погодинна ставка повинна бути дійсною протягом потенційного дев’ятимісячного терміну дії контракту. Вільне володіння українською мовою є необхідним для цього контракту.

Контактні дані і терміни подання заяв

Будь ласка, надішліть усі заявки електронною поштою на адресу [email protected] з копією на [email protected] до 27 червня 2021 року. 

НДІ оцінить заявки на основі здатності підрядника виконувати обов’язки згідно з контрактом, досвіду роботи в СММ та генеруванням онлайн-контенту, знань та чутливості до сфери програми та вартості послуг. НДІ залишає за собою право відхилити будь-які та всі заявки. НДІ залишає за собою право вносити зміни у заявки до підписання контракту. НДІ не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою, передачею або презентаційними матеріалами, поданими у відповідь на це оголошення. НДІ вітає та підтримує різноманітне та інклюзивне робоче середовище. Консультант або консультантка будуть обрані на основі вищезазначених критеріїв без урахування будь-яких підстав, таких як вік, наявність інвалідності, сімейний стан, сексуальна орієнтація, гендерна ідентичність чи експресія тощо.

НДІ залишає за собою право вимагати від будь-якого потенційного підрядника укласти угоду про нерозголошення інформації. Вся інформація, надана НДІ у цьому оголошенні, може бути змінена в будь-який час. НДІ не надає гарантій щодо точності будь-якого елементу і не несе відповідальності за будь-яке використання, або опору на інформацію надану у цьому оголошенні, а також за будь-які заявлені претензії.

Кандидати і кандидатки повинні надати інформацію про будь-які відомі минулі, теперішні або майбутні відносини з будь-якими сторонами, пов’язаними з НДІ. Наприклад, кандидат або кандидатка повинні повідомити, якщо в іх наглядовій раді є члени або членкині, які одночасно є, або були у минулому, членами або членкинями ради НДІ. Кандидат або кандидатка також підтверджує, що запропоновані ціни були визначені самостійно та без цілі обмеження конкуренції з іншими кандидатами або кандидатками , включаючи, але не обмежуючись дочірніми компаніями, і що ціни не були та не будуть свідомо розголошуватися будь-якому іншому кандидату або кандидатці, якщо це не передбачено законодавством. Невиконання цих вимог може призвести до того, що НДІ доведеться переоцінити вибір потенційної заявки.

Інформація про НДІ

Національний демократичний інститут - це некомерційна, непартійна організація, яка працює для підтримки та зміцнення демократичних інститутів у всьому світі за допомогою участі громадян, відкритості та підзвітності в уряді. НДІ підтримує зусилля з місцевої демократизації в Україні з 1992 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.