bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на вибір виконавця ремонтно-будівельних робіт за проєктом «Поліцейський ТатоHub»
17.06.2021

ГО «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада» в рамках грантового проекту “Підтримка ініціатив, спрямованих на поширення ідеї відповідального татівства, у цільових громадах Донецької, Луганської та Запорізької областей” 2021, що реалізується  ПРООН, оголошує відкритий тендер на вибір підрядної організації для виконання ремонтно-будівельних робіт.

Дата оголошення про тендер: 15.06.2021 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 20:00 29.06.21.

Предметом тендеру є ремонтно-будівельні роботи

Умови проведення тендеру та додаткові документи можна безкоштовно отримати за посиланням.

Конкурсна пропозиція Підрядника складається з таких документів: 

Документ 1. Проформа Цінової пропозиції;

Документ 2. Цінова пропозиція або кошторисна документація  ( з мокрою печаткою та підписом – повний пакет з  розрахунками) 

Документ 3. Інформація щодо досвіду роботи та кваліфікації;

Документ 4. Завірена печаткою підрядника копія ліцензії на виконання відповідних ремонтно-будівельних робіт

 Документ 5. Інформація про наявність фінансових ресурсів, 

Документ 6. Оригінал Рахунка-фактури

Документ 7. Зразок договору підрядних робіт

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг
  5. Статус неплатника ПДВ
  1. Термін виконання робіт 30 діб з дати отримання передплати

Тендерні процедури

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та до 20:00 29.06.2021 року  надіслані:

  • на електронну адресу [email protected] у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) із зазначенням у темі ел. листа “Відкритий тендер: закупівля ПРООН/Наша громада м. Кремінна»
  • в запечатаних конвертах в паперовому вигляді з мокрими печатками та підписом на адресу м. Кремінна, пл. Красна,20, офіс ГО «Наша громада», каб. № 3.

Проведення засідання тендерного комітету, яке передбачає розкритття запечатаних конвертів та розгляд отриманих пропозицій за участю представників ІСАР Єднання у якості спостерігачів відбудеться 01.07.2021 року о 10.00 годині за адресою м. Кремінна, пл. Красна,20, офіс ГО «Наша громада» з урахуванням карантинних обмежень.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 20:00 години 29.06.2021 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 06.07.2021 р.

Результати тендеру будуть повідомлені учасникам тендеру протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контактна особа: Загоруй Світлана телефон 050-983-31-32

Контакти

  • Контактна особа: Загоруй Світлана телефон 050-983-31-32

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.