bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з виготовлення поліграфічної продукції
15.06.2021

Тендер проводиться в рамках Статутної діяльності Благодійної організації «Благодійний фонд «Надія та Довіра» (Організатор) метою діяльності якої є формування здорового  суспільства, шляхом профілактики соціально-негативних явищ на території України.

Дата оголошення тендеру: 15.06.2021. УВАГА! ТЕНДЕР ПРОДОВЖЕНО ДО 14.07.2021

  1. 1.       Мета та предмет тендеру:

Мета тендеру: забезпечення друку поліграфічної продукції.

Предметом тендеру є тендерна пропозиція (цінові пропозиції, прайси, рахунки-фактури, проекти договорів тощо) та інші документи, форма та зміст яких мають відповідати умовам, викладеним у цьому оголошенні.

  1. Кваліфікаційні вимоги до характеристик учасників тендеру на надання вищевказаних послуг:

До участі у тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи/фізичні особи – підприємці усіх форм власності, які відповідають наведеним кваліфікаційним вимогам:

  • досвід розробки аналогічної відеопродукції; 
  • наявність необхідного обладнання, щоб з виконати замовлення з наступними характирестиками: єврофлаєр (Формат 210х100мм, кольоровість друку 4+0, папір самоклеючий).

Цінові пропозиції повинні супроводжуватись повним пакетом документів, які підтверджують правовий статус надавача послуг:

– фізична особа – підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

– фізична особа – підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Послуга

Вартість

Термін виконання

Послуги з розробки макету/ корегування існуючого макету (за потребою)

 

 

Друк

 

 

Доставка

 

 

Увага: враховуйте у суму послуги вартість доставки до офісу в Києві за адресою вул. Будівельників 22/11.

Учасників просимо надсилати пропозиції, що містять інформацію у форматі, вказаному вище, або у вигляді рахунку (з підписом відповідальної особи та печаткою (якщо є).

  1. Перелік продукції для закупівлі:
  • Наліпка Національна Гаряча Лінія з питань наркозалежності та ЗПТ. Наклад – 20000 шт.
  • Наліпка Національна Гаряча Лінія з питань вірусних гепатиів – 20000 шт.
  1. Визначення переможця тендеру:

Розгляд та відбір тендерних пропозицій буде проводиться тендерною комісією Організатора на власний розсуд, виходячи з власного бачення мети, цілей та завдань тендеру.

Винагородою переможцю тендеру буде розміщення замовлень на послуги з друку поліграфічної продукції у 2021 році.

Адреса для подання заявок: м. Київ, вул. Будівельників 22/11, оф. 24, 1-й поверх. Подання сканкопії заявок Є ОБОВ’ЯЗКОВИМ на е-mail:  [email protected]

Контактна особа: Оксана Яновська, тел.: +380504493409, [email protected]

Фонд «Надія та Довіра» не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали (інформація про розгляд пропозицій, тендерна пропозиція, кошторис чи будь-які інші документи, необхідні для участі у тендері) учасників тендеру не надійшли чи надійшли з запізненням, були загублені чи пошкодженні, за роботу операторів зв’язку. Учасник тендеру несе відповідальність за достовірність наданої інформації.

Контакти

  • Яновська Оксана Анатоліївна тел.: +38 (050)4493409; е-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.