bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Економіст (розрахунок тарифів)
03.06.2021

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на позицію:

Фахівець з фінансового забезпечення

відділу бухгалтерського обліку та фінансово-економічного забезпечення

(Спеціаліст для перерахунку існуючих тарифів на надання послуг, пов’язаних з ВІЛ та обрахунку «розширеного пакету послуг»)

 Загальна інформація

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики  і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Визначення критеріїв до формування списку референтних закладів для збору даних (як для “базового пакета” так і для “розширеного пакету”). Під референтними закладами мається на увазі список організацій, які вже надавали ці послуги в 2020 році. Очікується, що сформована вибірка буде статистично значущою.
  2. Розробка інструменту на основі форми xls. для збору даних від обраних референтних закладів. Мається на увазі, що форма буде розроблена на основі показників, зазначених у Методиці https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0857-19#Text
  3. Консультування представників референтних закладів, які будуть заповнювати форми xls.  на предмет коректного «рознесення» даних по зазначеним показникам.
  4. Аналіз отриманих даних від референтних закладів, здійснення оновленого розрахунку граничних тарифів на надання послуг.
  5. Здійснення розрахунку «розширеного пакету», що включатимуть в себе перелік послуг, наданих фахівцями Центру. Розробка інструменту на основі форми xls. для збору даних від двох основних реципієнтів Глобального Фонду (МБФ «Альянс громадського здоров’я», БО «Мережа 100% життя») для внесення інформації по витратам з квартальних звітів по використаним коштам субгрантів.
  6. Консультування представників основних реципієнтів, які будуть заповнювати форми xls.  на предмет коректного «рознесення» даних по зазначеним показникам.
  7. Аналіз отриманих даних від основних реципієнтів, здійснення розрахунку по переліку послуг, що мають входити в «розширений пакет» граничних тарифів на надання послуг.
  8. Розробка нових та актуалізації діючих в Центрі внутрішніх нормативних актів (документів) з фінансово-економічних питань зокрема тарифів на надання послуг.
  9. Участь у підготовці бюджетних запитів, кошторису Центру, змін до нього з деталізованими розрахунками.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта за напрямками «економіка», «фінанси» або релевантні.
  2. Досвід виконання аналогічних робіт.
  3. Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel.

Термін виконання робіт  - з 2021 року – 31 грудня 2021 року з можливою пролонгацією.

Резюме та сума очікуваного гонорару мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «217 – 2021 Фахівець з фінансового забезпечення відділу бухгалтерського обліку та фінансово-економічного забезпечення».

Термін подання документів – до 16 червня 2021 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Резюме та сума очікуваного гонорару мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа
  • будь ласка
  • зазначте: «217 – 2021 Фахівець з фінансового забезпечення відділу бухгалтерського обліку та фінансово-економі

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.