bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на надання пропозиції щодо виготовлення відеоролику (Донецька та Луганська області)
21.05.2021

В рамках проекту «МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ – Залучення громад на сході України», що реалізується Terre des hommes в Україні в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Демократичне врядування у Східній Україні» виникла необхідність виготовлення відеоролику, у якому необхідно розкрити суть заходу «День майбутнього фахівця».

«День майбутнього фахівця» - це ініціатива Terre des hommes в Україні для того, щоб дати можливість молоді висловлювати свою думку та брати участь у прийнятті важливих рішень у своїй громаді.  Це день, коли професіонали поступаються своїм робочим місцем, а молодь може взяти на себе частину обов’язків та надати свої рекомендації.

Формат відео: для завантаження на головну сторінку сайту.

Якість відео: HD (1280×720) або Full Hd (1920×1080)

Тривалість відео: 59 секунд

Тип відеоролику: інформаційно-просвітницький промо-ролик, що висвітлює суть заходу «День майбутнього фахівця» та буде завантажений на головну сторінку сайту https://takeover.org.ua/.

Зйомка повинна проводитись на двох заходах в один день. Очікується, що одна команда буде знаходитись в органі місцевого самоврядуванні, інша – у медіа компанії. Для відео необхідні тільки кадри з дітьми, статичні або рухомі. Інформація щодо проекту та заходу буде звучати за кадром. Текст для закадрового голосу (українською) та текст для субтитрів (англійською) вже готовий, і буде надісланий обраному постачальнику послуг.

Завдання:

Необхідно показати як проходить  «День майбутнього фахівця» в ОМС та медіа компаніях в Донецькій та Луганській областях, згуртованість молоді та їх участь у прийнятті рішень задля вирішення проблем, взаємодію з наставниками в установі та своїми однодумцями.

Відео повинно бути не дуже динамічним. Але повинні бути присутні змінність кадрів, крупний план молодих активістів, деталей заходу тощо.

Наприкінці відео необхідно додати заставку із згадкою про проект та логотипами проекту «МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ», «СХІД Можливостей», Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), Terre des hommes в Україні, а також дисклеймер.

Вимоги до монтажу:  професійний монтаж відео (музичний супровід за необхідності, закадровий голос, субтитри).

Сценарій відео знаходиться на етапі доробок. У процесі перегляду вже готового відео можуть з’явитися коментарі або уточнення, доробки або зміни з нашої сторони.

Термін виконання: червень-липень 2021 року.

Будь ласка, надсилайте ваші цінові пропозиції, які включають зйомку, монтаж відео та витрати на логістику, на електронну адресу [email protected] до 26 травня 2021 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.