bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуги проведення дослідження ефективності публічного фінансування ГО
18.05.2021

У зв’язку із потребою реалізувати частину активності УНЦПД за проектом «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства в Україні / Ukraine Civil Society Sectoral Support», організація має потребу залучити постачальника послуги проведення дослідження ефективності публічного фінансування  громадських організацій осіб з інвалідністю в Україні, які отримують кошти без конкурсної основи.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Суб’єкт підприємницької діяльності згідно із законодавством України (юридична або фізична особа-підприємець).
  • Можливість надати рахунок без ПДВ.
  • Виконавець/ці повинні мати вищу освіту в одній або декількох з наступних сфер: юридична, фінансова, соціологічна, економічна, політологічна, публічне управління;
  • Має досвід збирання даних;
  • Має досвід у підготовці аналітичних документів (аналітичний звіт, дослідження тощо);
  • Володіє знаннями у сфері публічного фінансування громадських організацій осіб з інвалідністю;
  • Володіє знаннями у питаннях інклюзії.

Строки виконання дослідження: до чотирьох місяців з дня укладання угоди (додатково визначається в угоді). Основний етап має буде завершений до 30 серпня 2021 року.

Детальніше ознайомитися з умовами, технічним завданням і отримати необхідну документацію для участі в тендері можна на сайті УНЦПД шляхом завантаження пакету документів з сайту.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 31.05.2021.

Громадська організація “Український незалежний центр політичних досліджень” створена та діє у відповідності з Конституцією України, Законом України “Про громадські об’єднання”, іншими законодавчими актами. Головною метою Організації є здійснення та захист прав і свобод та задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, освітніх та інших інтересів, в тому числі сприяння незворотності демократичних перетворень в Україні шляхом просування цінностей і процедур демократії в поле публічної політики та управління.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.