bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення фокус-груп щодо готовності громади до донату, Запоріжжя
12.05.2021

 Технічне завдання на проведення фокус-груп у м. Запоріжжі 

«Дослідження готовності громади до донату на місцеві сайти»

Учасники. До участі у тендері запрошуються дослідницькі організації / агенції, які мають ресурси для проведення кількісних та якісних досліджень: розгалужену та висококваліфіковану мережу інтерв’юерів, можуть запропонувати й обґрунтувати методологію побудови вибірки, збору та обробки даних згідно завдань дослідження.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: 19 травня 2021 р.

Результати розгляду тендерних пропозицій стануть відомі:  21 травня 2021 р.

Технічне завдання 

ПередумовиГО «Запорізький центр розслідувань» з’ясовує, як можна залучити читачів до фінансування проектної діяльності організації, використовуючи краудфандинг. Задля вивчення попиту громади м. Запоріжжя необхідно провести п’ять фокус-груп.   

Мета: визначити готовність читацької аудиторії підтримувати ГО «Запорізький центр розслідувань» та зрозуміти, за який контент / яку інформацію / в якому форматі вони готові донатити систематично і/або разово і в якому об’ємі 

Завдання:

  • визначити, за які віртуальні продукти вже сплачують респонденти (підписки, користування програмним забезпеченням, онлайн-ігри, бонуси в онлайн-іграх)
  • визначити, за яку локальну (або загальноукраїнську, адаптовану до місцевої специфіки) інформацію готові платити респонденти
  • визначити, які інструменти для фінансування вони вважають прийнятними – лікпей, патреон, краудфандингові майданчики, тощо
  • визначити, за які медіа-продукти та способи подачі інформації готові платити респонденти (інфографіка, тести, інтерактивні ігри, інше)
  • визначити основні фактори, що заохотять читачів фінансово підтримати ГО «Запорізький центр розслідувань»
  • визначити суму і періодичність внесків, які готові платити респонденти 

Цільова група: проактивні мешканці Запоріжжя, продвинуті користувачі інтернету, платоспроможні (з доходом більше 10 тис. грн. на місяць), які є ядром аудиторії читачів ГО «Запорізький центр розслідувань»

 Методологія. Дослідження включатиме кількісні та якісні методи. Географія дослідження: м. Запоріжжя.

 Базуючись на затвердженій в рамках тендеру моделі дослідження, Виконавець має підготувати детальній опитувальник, провести фокус-групи, обробку та аналіз даних, а також підготувати підсумковий звіт відповідно до затвердженого календарного плану.

Результати дослідження мають включати: 

  • масив даних у форматі SPSS і таблиці одновимірних/двовимірних розподілів в Excel;
  • розшифровки фокус-групових інтерв’ю;
  • аналітичний звіт за результатами дослідження;
  • технічний звіт про перебіг дослідження і дотримання вибірки.

Аналіз даних має включати двовимірні розподіли за віковими групами, соціально-економічним статусом (працююче та непрацююче населення, окремі категорії працюючого населення), рівнем доходу, районом міста.

Аналітичний звіт повинен бути представлений у наступному форматі: резюме, методологія, основні результати за тематичними блоками, висновки, рекомендації. Звіт подається українською мовою в електронному вигляді у форматі doc-файлу та у вигляді презентації PowerPoint.

Структура тендерної пропозиції

Тендерні пропозиції, подані від дослідницьких організацій, мають включати такі компоненти:

1) Інформація про виконавця робіт: резюме організації/ФОПа, кваліфікація та досвід запропонованого персоналу (надати їх резюме), копію свідоцтва про реєстрацію, досвід у провадженні аналогічних проектів, проведених за останні 3 роки.

2) Технічна пропозиція. Опис цілей, методології та графіку проведення дослідження. Має включати опис дизайну вибірки, реалізації вибірки, підходи до підвищення рівня досяжності респондентів, внутрішнього контролю якості польового етапу і контролю якості масиву даних, підходи до зважування масиву даних.

3) Цінова пропозиція (кошторис проекту). Подається у гривнях з урахуванням ПДВ (якщо Виконавець є платников ПДВ).

Критерії відбору Виконавця: 

  • попередній досвід роботи та проведення аналогічних досліджень в Запорізькій області;
  • участь висококваліфікованого персоналу;
  • здатність дотримуватись проміжних та кінцевих строків виконання роботи;
  • конкурентноздатні та реалістичні розцінки.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.