bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО Бюро гендерних стратегій і бюджетування шукає координаторів у Донецькій та Луганській областях
12.05.2021

Громадська організація  «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» у межах Проєкту «Посилення спроможності місцевих органів влади та участі вразливих груп населення у плануванні та бюджетуванні, заснованому на принципах прав людини та гендерних аспектах», оголошує конкурс на посаду регіональних координаторів/координаторок у Донецькій та Луганській областях (по 1 особі у кожній області).

Проєкт має на меті сприяти вирішенню проблем захисту прав людини та гендерної рівності у контексті фіскальної децентралізації,  посилити більш ефективне місцеве управління для вразливих груп, досягнення економічного та соціального розвитку, а також сприятиме посиленню підзвітності органів місцевого самоврядування.

Регіональні координатори/координаторки надаватимуть підтримку та допомогу у впровадженні  проєкту в своєму регіоні (Донецька, Луганська області) та забезпечуватимуть необхідні комунікації та відповідатимуть за роботу цільових громад у наступних напрямках:

- налагодження співпраці та підтримка взаємодії між посадовими особами органів місцевого самоврядування, неурядовими організаціями, партнерами та представниками вразливих груп;

- координація роботи із вразливими групами жінок і чоловіків у територіальних громадах з метою їх залучення у процеси формування місцевих політик та бюджетів:

- забезпечення технічної підтримки  роботи експертів-консультантів, тренерів у процесі реалізації проєкту

Детальне технічне завдання та основні вимоги до кандидатів/кандидаток за посиланням: https://bit.ly/3eB8US5

Умови роботи:

  • Початок роботи - червень 2021 р.
  • Тривалість контракту –  до 31.12.2021 рік, з можливістю продовження на 2022 р.
  • Гнучкі умови праці на умовах неповної зайнятості

Передбачається, що регіональні координатори/координаторки працюватимуть як фізичні-особи підприємці (3 група, не платник ПДВ). Вони мають були готові працювати як самостійно, так і в команді  та бути готовими до виїздів у громади своїх областей (Донецька та Луганська області).  Успішний попередній досвід на аналогічній посаді та наявність власного автомобілю (кошти за паливо відшкодовуються) буде перевагою.

Цільові громади проєкту:

Донецька область:  Великоновосілківська, Добропільська, Дружківська, Кураховівська, Хлібодарівська, Соледарська, Званівська територіальні громади, Мар’їнська, Очеретинська, Торецька військово-цивільні адміністрації

Луганська область: Біловодська, Кремінська, Новоайдарська, Рубіжанська територіальні громади, Попаснянська, Сєвєродонецька, Щастинська, Широкинська, Станично-Луганська, Гірська військово-цивільні адміністрації.

Резюме та короткий супровідний лист надсилайте на електронну адресу [email protected] до 21 травня 2021 року включно. У супровідному листі вкажіть Вашу мотивацію, відповідний професійний досвід, а також контактну інформацію двох осіб, які можуть надати Вам рекомендацію. У темі листа обов’язково зазначте «Конкурс регіональні координатори/координатори _НАЗВА ОБЛАСТІ».

На співбесіду буде запрошено тільки кандидатів/ток, які пройдуть попередній відбір.  

У випадку будь-яких  питань, пишіть на електронну адресу:  [email protected]

Проєкт реалізується у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, який  реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). 

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.