bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на організацію заходів проєкту «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека»
12.05.2021

Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання» (надалі – Фонд) в рамках проєкту «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін» (надалі – проєкт) за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати цінові пропозиції для надання послуг з організації наступних заходів у межах проєкту:

  1. Одноденний тренінг «Проєктний дизайн»
  2. Триденний тренінги з профілювання громад «Інструменти партисипативного дослідження громадської безпеки та соціальної згуртованості»
  3. Дводенний тренінги з профілювання громад «Обробка результатів партисипативного дослідження»
  4. Чотири одноденних тренінги «Партнерство заради розвитку громади»
  5. Одноденна конференція «Цифрова безпека та згуртованість в умовах змін»
  6. Онлайн одноденні семінари «Інформаційний супровід: як бути почутим», «Інформаційна гігієна», «ОГС як сталий розвиток громад», «Волонтерство та Е-волонтерство»

Дата оголошення про тендер: 12 травня 2021 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 18:00 26 травня 2021 р.

Всі деталі по тендеру доступні за цим посиланням

Проєкт «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін» реалізовується Фондом «Об’єднання» у Генічеській, Новотроїцькій, Присиваській та Чаплинській ТГ в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.