bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення оцінювання фінансової моделі соціального підприємництва екоцентру «Тепла Гора»
07.05.2021

Команда громадської організації “Фундація Теплої Гори” визначила проведення експертного оцінювання та удосконалення фінансової моделі соціального підприємництва екоцентру “Тепла Гора” обов’язковою вимогою для ефективного залучення фінансування в проєкти та програми організації. Проведення оцінювання та удосконалення передбачає експертну перевірку життєздатності розробленої фінансової моделі та/або удосконалення її, а також виключення будь-яких помилок з точку зору бухгалтерського обліку та законодавства.

Консультування щодо фінансової моделі буде здійснено (за результатами тендеру) незалежними фінансовими експертами у сферах громадської діяльності, соціального підприємництва, бухгалтерського обліку. Юристи організації підтвердили готовність надати свою підтримку фінансовим експертам для проведення оцінювання.

Робота по проєкту може бути частково або повністю проведена віддалено, з використанням онлайн інструментів колаборації та віртуальних зустрічей. 

Очікується що в рамках роботи консультантів будуть проведені:

1. Орієнтаційна зустріч з командою.

2. Вивчення консультантами напрацювань команди щодо фінансової моделі та фандрейзингової стратегії, правової бази, фінансових проекцій, угод та визначення ключових завдань та викликів.

3. Консультаційні зустрічі з учасниками команди та з партнерами-юристами.

4. Розроблення та документація консультантами рішень та рекомендацій для удосконалення та покращення життєздатності і ефективності фінансової моделі.

Вимоги та критерії відбору надавача послуг:

  1. Досвід мінімум 5 років як надавача фінансового консалтингу та послуг бухгалтерського обліку.
  2. Досвід обслуговування успішних проєктів соціального підприємництва та імпакт інвестування.
  3. Досвід роботи з громадським сектором.
  4. Пропозиція та досвід виконавця найкраще відповідають потребам організації.
  5. Реєстрація та верифікація на порталі http://cd-platform.org/.
Комерційні пропозиції від зацікавлених надавачів послуг повинні бути надіслані до 17-го травня 2021 року на електронну адресу [email protected], з вказанням посиланням на верифікований профіль надавача послуг на порталі cd-platform.org.
 
Тендер проводиться в рамках програми «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» ІСАР «Єднання». Зверніть увагу, що фінансування від ІСАР «Єднання» не передбачає оплату ПДВ.

Контакти

  • 0965515608

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.