bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір консультантів – соціальних працівників, Кіровоградська область
06.05.2021

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» (далі Альянс) оголошує конкурсний відбір консультантів – соціальних працівників для участі у програмі «Оптимізоване виявлення ВІЛ випадків за участю регіональних мобільних команд швидкого реагування (MCF)» за підтримки Центрів контролю і профілактики захворювань США (CDC), згідно із Надзвичайним планом Президента США по боротьбі зі СНІДом (PEPFAR) в Кіровоградській області.

Інформація про проект, в рамках якого оголошено конкурс

Загальною метою проекту MCF є підвищення ефективності стратегії тестування на ВІЛ шляхом роботи з групами ризику ВІЛ-позитивних ЛВНІ та покращення доступу до АРТ для ВІЛ-позитивних осіб шляхом їх активного залучення до програм медичного супроводу, а також задоволення потреб ЛВНІ та їх сексуальних партнерів шляхом надання їм пакету наступних послуг:  асистоване тестування на ВІЛ та гепатит С за допомогою швидких тестів для виявлення антитіл до ВІЛ та гепатиту С;  консультації щодо зниження рівня ризикованої поведінки щодо реінфікування і передачі ВІЛ, що пов’язані з вживанням наркотиків ін’єкційним шляхом та незахищеними статевими контактами.  забезпечення зв’язків з послугами догляду та лікування ВІЛ через компонент кейсменеджменту в рамках компоненту CITI.  формування у ЛВНІ стійкої прихильності до прийому АРТ та отримання медичних послуг, що включає своєчасний прийом АРВ-препаратів та регулярну диспансеризацію.

Альянс шукає соціальних працівників, які працюватимуть з 20 травня по 29 вересня 2021 р. з можливою пролонгацією. Мета конкурсу Планується, що за результатами конкурсу будуть відібраний консультант-соціальний працівник для реалізації заходів в рамках проекту MCF CDC на місцевому рівні.

Основні завдання:

 Пошук нових локацій для проведення асистованого тестування представників цільових груп, залучення нових клієнтів до програми.  Проведення зустрічей з потенційними учасниками проекту, попередня оцінка можливості участі у програмі, надання необхідної інформації.

Реєстрація та включення клієнтів до проекту відповідно визначеним критеріям, згідно встановленого порядку.  Надання консультацій клієнтам в рамках проекту щодо профілактики ВІЛ, туберкульозу, лікування ВІЛ-інфекції, гепатитів, безпечної сексуальної поведінки. 

Індивідуальний соціальний супровід/кейс-менеджмент клієнтів, координація соціальних та медичних послуг, представлення інтересів клієнта в закладах охорони здоров’я.

  Перенаправлення та супровід клієнтів до СНІД-центру з метою підтвердження позитивного результату швидкого тесту на ВІЛ методом ІФА; сприяння у постановці на диспансерний облік у зв’язку з діагнозом «ВІЛ-інфекція»; сприяння в отриманні медичних та соціальних консультацій.  Мотиваційне консультування та проведення роботи щодо формування та підтримки прихильності до прийому АРВ-терапії. 

Надання пацієнту консультативної, психологічної та практичної допомоги щодо подолання бар’єрів до отримання ефективних і якісних медичних послуг з діагностики та лікування ВІЛ-інфекції; 

Підтримання ефективної комунікації та сприятливих робочих стосунків з медичним персоналом ЗОЗ та спеціалістів регіональної команди.

  Ведення професійної звітної документації в рамках виконання своїх обов’язків з ведення випадку відповідно до вимог Альянсу  Регулярне звітування Альянсу тощо.

Територіальне охоплення: Кіровоградська область.

Термін реалізації проекту: 20 травня 2021 – 29.09.2021 р.р

Цільові групи проекту: люди, що вживають ін’єкційно наркотики та їх партнери.

Соціальний працівник звітує: координатору МК, координатору регіональних команд Альянсу.

Загальні вимоги до консультанта:

 Відданість справі боротьби з ВІЛ/СНІДом та високий рівень мотивації до роботи. 

Навчання за напрямками: медичного, психологічного та соціального супроводу ключових груп населення; соціально-психологічної роботи з людьми, які живуть з ВІЛ (ЛЖВ); людьми, які вживають наркотики ін’єкційним шляхом (ЛВІН); пацієнтами програм ЗПТ;  Практичний досвід у проведенні індивідуальних та групових консультацій пацієнтів/клієнтів з ключових груп. 

Розуміння та сприйняття філософії, цілей та завдань стратегії зменшення шкоди від вживання наркотиків. 

Наполегливість і організованість у роботі.

Високі комунікаційні навички: o вміння налагоджувати довірливі стосунки; o вміння зацікавити співрозмовника; o вміння концентруватися на діалозі; o вміння викладати матеріал детально та зрозуміло для співрозмовника. 

Досвід проведення мотиваційного інтерв’ю з цільовими групами бажано.

Дотримання конфіденційності, толерантності та приязності до учасників проекту; 

Вища освіта за спеціальністю соціальна робота, психологія, менеджмент є перевагою.

Персональні якості: спеціаліст повинен бути готовим до порозуміння, мати високі комунікативні навички, ініціативним та чітко і в зазначені терміни виконувати робочі завдання.

Ми пропонуємо: співпрацю з динамічнoю організацією, що розвивається і націлена на результат.

Як взяти участь у конкурсі: будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист українською мовою на адресу [email protected]

У назві повідомлення обов’язково зазначте: «На конкурс відбору консультанта – соціального працівника/ ________У Кіровоградській області ______ (ПІБ)».

Останній термін подання заявок: 20 травня 2021 року

 Зверніть, будь ласка, увагу на наступне: На співбесіду (за допомогою скайпу, зуму та/або вайберу) буде запрошено тільки тих кандидатів, яких буде відібрано за результатами попереднього розгляду резюме та мотиваційного листа. Альянс громадського здоров’я працює відповідно до політики рівних можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик, ВІЛ статусу, і індивідуальних переваг.

За додатковою інформацією щодо діяльності Альянсу звертайтеся на веб-сайт: www.aph.org.ua

Бажаємо Вам успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.