bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з надання послуг з проведення тренінгових навчань - створення мультимедійних матеріалів
27.04.2021

Конкурс з надання послуг з забезпечення проведення тренінгових навчань - створення мультимедійних матеріалів
ВГО «ПОРУЧ» в рамках проєкту «Введення санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, в їдальнях державних освітніх закладів в Донецькій і Луганській областях (на підконтрольних Уряду України територіях)» оголошує конкурс з підготовки і створення мультимедійних слайдів.
Проєкт реалізовують ВГО «ПОРУЧ» і МБФ «Жовто-Блакитні Крила» у партнерстві з ChildFund Deutschland, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ)
 
Вимоги:
Документи суб’єкта підприємницької діяльності
Комерційна пропозиція 
Технічне завдання:
Створення мультимедійних матеріалів в програмі Power Point для проведення 4 (чотирьох) тренінгових навчань «Впровадження міжнародних стандартів безпечного харчування в закладах освіти».
Кількість мультимедійних матеріалів – не менше 240 слайдів. 
 
Контакти:
Кінцевий термін подачі заявок: до 17.00 03 травня 2021 року.
Запитання і конкурсні заявки просимо надсилати: [email protected]
Тема листа: «Конкурс. Створення мультимедійних матеріалів»
 
Додаткові застереження:
Учасник конкурсу погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.
Учасник конкурсу, надсилаючи документи для участі у конкурсі, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови. Організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції за умови отримання вигідніших умов.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.