bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія оголошує тендер на проведення дослідження видатків на природоохоронні заходи та інші напрямки
23.04.2021

Громадська організація “Центр екологічних ініціатив “Екодія” оголошує тендер на пошук виконавця для проведення дослідження видатків на природоохоронні заходи та інші напрямки, які не відносяться до природоохоронних, у Державних бюджетах у 2016-2021 роках.

Актуальність теми: 

В Україні важливою практичною частиною державної природоохоронної політики є складання і виконання державного бюджету. Фінансування природоохоронних заходів не є пріоритетом у процесі формування Держбюджетів, тому протягом останніх років спостерігається закономірність зменшення видатків на природоохоронні заходи. 

Для розуміння повної картини виділення та використання видатків на природоохоронні заходи та інші напрямки, які не відносяться до природоохоронних, ми вважаємо за необхідне здійснити детальний огляд та порівняльний аналіз цих видатків у Держбюджетах за період 2016-2021роки, а також у Держбюджеті на 2022р (за наявності).

Мета дослідження: на основі Держбюджетів за період 2016-2021рр, Держбюджету на 2022р, а також звітів Рахункової Палати або інших уповноважених органів зробити огляд та порівняльний аналіз виділення та використання видатків на природоохоронні заходи на інші напрямки, що не відносяться до природоохоронних.  

Очікувані результати: 

  • стислий огляд (описовий документ) та порівняльний аналіз (у вигляді ексель-розрахунків та інфографіків) встановлених видатків на ПОЗ та інших напрямків, які не відносяться до ПОЗ, у Держбюджеті за період 2016-2021рр, а також Держбюджеті на 2022р.; 

  • графічні матеріали аналізу у вигляді ексель-таблиць, графіків, інфографік тощо.  

  • визначення основних напрямків, які являються перспективними у частині фінансування ПОЗ та інших напрямків, як не відносяться до ПОЗ. 

Термін виконання робіт та надання послуг: липень-серпень 2021р. 

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: травня 2021р. 

Тендерні пропозиції та резюме приймаються за адресою: md@ecoaction.org.ua  

Тема листа: Дослідження Держбюджетів 2016-2021рр. для Екодії 

Більше інформації знайдете у Технічному завданні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.