bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд Східна Європа шукає підрядника по виробництву відеоінструкцій з користування кабінетом ветерана
21.04.2021

Метою робіт є виготовлення трьох відеоінструкцій, покликаних поінформувати цільові аудиторії щодо особливостей роботи із Реєстром та електронним кабінетом ветерана.

Єдиний державний реєстр ветеранів війни (далі – Реєстр) – це єдина державна інформаційно-телекомунікаційна система, призначена для збирання, реєстрації, накопичення, зберігання, захисту та знеособлення інформації про ветеранів війни, учасників бойових дій, інвалідів внаслідок війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб та інших осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Реєстр надасть можливість оперативно та коректно вести облік ветеранів, забезпечить актуальність даних про ветеранів, суттєво зменшить необхідність паперового документообігу між інстанціями, дозволить отримати інформацію про ефективність використання державних ресурсів для забезпечення пільг та послуг ветеранів.

Скористатись перевагами Реєстру ветерани зможуть за допомогою електронного кабінету ветерана, який стане «єдиним вікном», де ветерани зможуть знайти необхідну інформацію про спеціалізовані державні послуги відповідно до життєвих ситуацій. Втім, робота із Реєстром для кожного користувача в залежності від його ролі – ветерана, працівника Міністерства у справах ветеранів, співробітника інших ЦОВВ – матиме відмінності.

Проєкт став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Уряду США та у партнерстві з компанією-розробником програмного забезпечення Kitsoft і за підтримки Фонду Східна Європа.

Задачі відеоінструкцій:

Відеопродукти мають на меті поінформувати цільові аудиторії про особливості користування Реєстром та електронним кабінетом ветерана.

Відеопродукти мають бути змонтовані на основі навчання щодо роботи з Реєстром та електронним кабінетом ветерана, яке проводитиме компанія “Kitsoft” у квітні-травні 2021 року.

Цільові аудиторії відеоінструкцій – користувачі Реєстру та електронного кабінету ветерана:

  • ветерани
  • працівники Міністерства у справах ветеранів
  • співробітники інших ЦОВВ.

Передбачається, що відеоінструкції з користування Реєстром та електронним кабінетом ветерана будуть розміщені на ресурсах організацій, за підтримки яких відбувається впровадження проєкту.

Хронометраж однієї відеоінструкції – до 10 хвилин, якість – відповідна до відео навчального формату.

Відеоінструкції стануть частиною комунікаційної кампанії, що міститиме також відео для ветеранів (соціальна реклама), плакати та зовнішню рекламу (білборди/сітілайти), інтернет-просування інформаційних матеріалів, створення «Бази знань ветерана».

Контракт передбачатиме виконання таких завдань:

Учасник має забезпечити технічну адаптацію відеопродуктів для їх розповсюдження через різні канали комунікації (зокрема використовуючи ресурси організацій, за підтримки яких відбувається впровадження проєкту) та версії відеопродуктів з логотипами партнерів та без них.

Інтеграцію графічних матеріалів для кращої візуалізації в процесі навчання.

Учасник має забезпечити аудіодоріжку відеопродуктів.

Що оцінюватимуть?

Переможця конкурсу буде визначено за результатом розгляду креативної концепції, цінової пропозиції, а також – оцінки якості схожих відеоробіт у портфоліо.

Формат заявки

Заявки мають містити:

  • інформацію про форму реєстрації компанії/ФОП, що подається;
  • детальний бюджет за статтями витрат;
  • посилання на портфоліо;
  • сканований лист-заявку на участь у конкурсі «На відбір підрядника для виробництва відеоінструкцій з користування Реєстром та електронним кабінетом ветерана» (в довільній формі – з підписом та печаткою (якщо є).

Прохання зазначити у бюджеті прорахунки виготовлення кожного відеопродукту.

Заявки слід надсилати до 28 квітня 2021 р. 18:00 на адресу: [email protected] з вказуванням у темі листа «Конкурс на відбір підрядника для виробництва відеоінструкцій з користування Реєстром та електронним кабінетом ветерана».

Термін виконання робіт – до 31 травня 2021 р.

Контакти

  • http://eef.org.ua/fsye-v-mezhah-realizatsiyi-blagodijnoyi-programy-pidtrymka-vprovadzhennya-elektronnogo-reyestru-veteraniv-ogoloshuye-konkurs-na-vidbir-pidryadnyka-dlya-vyrobnytstva-videoinstruktsij-z-korystuvannya-re/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.