bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на пропозиції щодо проведення тренінгів «Основи цифрового маркетингу»
20.04.2021

Запит щодо короткострокової консультації

Програма:          Всесвітня рада кредитних спілок (WOCCU), Проєкт «Кредитування сільськогосподарських виробників» (КЕП) в Україні

Місцезнаходження:       Україна

Термін консультації:     травень-липень 2021 р.

Кінцевий термін для подачі заявок:   04 травня 2021 р.

________________________________________________________________________

Опис послуг:

Всесвітня рада кредитних спілок (WOCCU) приймає пропозиції для проведення тренінгів щодо «Основ цифрового маркетингу» у формі вебінарів для українських кредитних спілок.

Передумова: 

Проєкт «Кредитування сільськогосподарських виробників» (КЕП) в Україні, який  реалізується  Всесвітньою  радою  кредитних  спілок  (WOCCU) за фінансової підтримки  Агентства  США  з  міжнародного  розвитку  (USAID), прагне зміцнити сектор кредитних спілок в Україні шляхом надання навчальних тренінгів у формі вебінарів на тему основ цифрового маркетингу. Проєкт КЕП має на меті збільшення можливостей для розвитку бізнесу українських кредитних спілок  задля росту їх конкурентоспроможності на ринку фінансових послуг шляхом отримання нових навичок такими працівниками кредитних спілок, як спеціалісти з маркетингу та/або продажів, PR-спеціалісти, менеджери з бізнес-розвитку. Ініціатива була створена задля покращення доступу до фінансування сільського господарства для мікро-, малих і середніх сільськогосподарських підприємств через кредитні спілки. Проєкт КЕП завершив перші чотири роки діяльності в серпні 2020 року та був продовжений до березня 2023 року. Зокрема, за період продовження своєї діяльності, очікується, що Проєкт КЕП: (1) зміцнить регуляторні умови та спроможність національних асоціацій; (2) сприятиме вдосконаленню та оновленню законодавчої бази, яка б відповідала стандартам ЄС, що дозволило б кредитним спілкам конкурувати з іншими фінансовими установами; та (3) усуватиме обмеження, що перешкоджають розширенню діяльності кредитних спілок та надання високоякісних фінансових послуг для сільськогосподарського сектору з максимальним охопленням цільової аудиторії.

Задля досягнення цих цілей, діяльність Проєкту зосереджена на чотирьох цілях:

  • Ціль 1: Кредитні спілки працюють у покращених сприятливих умовах
  • Ціль 2: Національні асоціації кредитних спілок пропонують покращені послуги кредитним спілкам
  • Ціль 3: Кредитні спілки мають підвищену ліквідність
  • Ціль 4: Кредитні спілки розширюють свій портфель з агрофінансування

Огляд обсягу роботи: 

В межах Цілі 2, Проєкт КЕП укріплює сектор кредитних спілок в Україні шляхом зміцнення Національної асоціації кредитних спілок України (НАКСУ) та Всеукраїнської асоціації кредитних спілок (ВАКС), дві найбільші асоціації кредитних спілок. Проєкт КЕП покращує їх спроможність задовольняти потреби асоційованих членів, які потребують спеціальні послуги та тренінги для покращення їхньої операційної спроможності та, врешті-решт, розширення їхнього бізнесу шляхом усвідомлення необхідності використання цифрових технологій кредитними спілками, щоб відповідати ринковим вимогам та бути конкурентоспроможними. Проєкт КЕП підтримуватиме асоціації для кращого виявлення та реагування на потреби кредитних спілок-членів, зосереджуючись у довготривалій перспективі на використанні цифрових технологій та подальшому розширенні кредитування агробізнесу.

З метою сприяння професійному зростанню працівників кредитних спілок та допомоги у конкуренції в умовах цифрових змін на ринку, Проєкт КЕП планує залучити експертів з цифрового маркетингу, які мають досвід як проведення освітніх тренінгів, так і практичної роботи з планування кампаній з цифрового маркетингу для фінансових інституцій; з метою проведення серії вебінарів для працівників відділів маркетингу та продажів асоційованих кредитних спілок-членів.

Завданням консультанта буде розроблення програми, яка дозволить слухачам опанувати як теоретичні основи, так і практичні навички у таких напрямках:

1)    Структура інтернет-маркетингу. Процеси, канали (типи цільової аудиторії та керування ними, огляд концепцій та інструментів, типи рекламних кампаній, типи та структура трафіку тощо).

2)    Огляд систем веб-аналітики (Інтернет-статистика та системи порівняльних показників, їхнє практичне застосування з реальними прикладами (наголос на Google Analytics, Similar Web, Ahrefs).

3)    Контекстна реклама, типи кампаній, аналіз та оптимізація ефективності кампаній, практичне застосування Google AdWords. Правила рекламування фінансових послуг у Google, Facebook, Instagram тощо.  

4)    Оптимізація для пошукових систем (внутрішні та зовнішні правила та інструменти оптимізації сайтів).

5)    Маркетинг у соціальних мережах (бізнес-акаунти у Facebook, Instagram, таргетинг, планування контенту для SMM, практичні кейси для обох мереж).

6)    Стратегія управління контентом, контент-план для різних джерел (веб-сайт, соціальні мережі), використання різного типу контенту в Інтернеті.

Конкретні завдання в рамках консультації включають:

  • Розроблення та затвердження з експертом з Проєкту КЕП плану тренінгів та змісту тренінгових матеріалів відповідно до перелічених тем.
  • Включення до плану тренінгів 5 практичних домашніх завдань для слухачів з метою закріплення отриманої теоретичної бази на практиці. Надання відгуку по домашньому завданню у письмовій чи усній формі (для перших 20 надісланих д/з).
  • Проведення онлайн тренінгів з працівниками кредитних спілок, які входять до робочої групи. Загальна кількість вебінарів повинна сягати 12 одиниць, які в цілому триватимуть не менше 24 годин.
  • Надання практичних прикладів з ринку фінансових послуг (в рамках програми).
  • Вручення сертифікатів слухачам, які були присутні на 100% вебінарів та виконали щонайменше 5 домашніх завдань.  

Очікування/Результати: 

  • Тренінгові матеріали у формі документів PowerPoint, розроблені та затверджені для кожного вебінару
  • Вебінари в реальному часі, проведені протягом шести тижнів (червень-липень 2021 р.)
  • Відеозаписи вебінарів
  • Зворотній зв’язок у письмовій або усній формі для слухачів щодо виконаних домашніх завдань

Умови подачі заявки

Надcилайте, будь ласка, Вашу пропозицію на programsupport@woccu.org, вказуючи тему повідомлення “Digital marketing fundamentals”. Пропозиція повинна містити наступну інформацію:

  • Резюме/Інформацію про компанію чи фізичну особу
  • Супровідний лист, у якому зазначено:
    • Опис схожих проектів, які були проведені у 2020-2021 рр.
    • Досвід у виконанні схожих завдань в рамках навчальних тренінгових програм з Інтернет-маркетингу та реальних проектів з цифрового маркетингу для клієнтів у фінансовій сфері
    • 2-3 контактні особи, які можуть надати рекомендації експерту або компанії.
  • Запропонований графік роботи та надання послуг (враховуючи оцінку складності реалізації вебінарів загальною тривалістю 24 години та 25 годин перевірки домашніх завдань, очікуваного робочого плану, який розроблятиметься у співпраці з представником Проєкту КЕП)
  • Детальний опис вартості надання послуг за наступними критеріями: особисті та додаткові пільги, інші безпосередні витрати, непрямі витрати, вартість участі одного слухача (за необхідності).

Заохочується подання заявок як від компаній, так і від фізичних осіб.

Термін подачі заявок

Пропозиції приймаються до 04 травня 2021 р.17:00(за київським часом).

Відмова від відповідальності

Ця пропозиція для участі у відборі ніяким чином не зобов’язує Всесвітню раду кредитних спілок укладати контракт, чи відшкодовувати будь-які витрати під час підготовки та подання заявки. Всесвітня рада кредитних спілок залишає за собою право змінювати будь-яку частину цього запиту під час присудження, якщо це буде необхідно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.