bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення тендеру на послуги мультиплікатора/-ки
19.04.2021

Асоціація УМДПЛ оголошує тендер на закупівлю послуг мультиплікатора/-ки в рамках створення 2-х мультиплікаційних роликів в серії «Ти і поліція» про проблеми булінгу в школі на прикладі ромських дітей (з метою протидії дискримінації) та про історію активізму (з метою підвищення зацікавленості в активізмі серед школярів).

Термін надання послуг: 3 місяці (з 01.06 по 30.08.2021)

Перелік завдань: створення персонажів мультфільмів, виконання ескізів основних сцен, опрацюванні міміки і жестикуляції героїв, пошук цікавих прийомів, які дозволяють виділити мультфільми з маси інших. Робота над розкадровуванням і забарвленням майбутніх мультиплікаційних роликів.

Тендер проводиться в рамках виконання Проєкту: «Посилення захисту прав людини через діджитал інструменти» (в подальшому Проєкт) за результатами конкурсу грантів «Загальна підтримка», що виконується відповідно до грантової угоди  No ENI/2020/416-318 між Європейською Комісією (що представляє Європейський Союз) та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» у рамках виконання проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine) в межах програми Європейського Союзу «Стратегічні партнерства для розвитку організацій громадянського суспільства в країнах Східного Партнерства» (рамкова угода про партнерство No NEAR/EuropeAid/164964/DH/FPA/Multi/Lot2/5між Європейською Комісією та ІСАР Єднання),

Гранична ціна, за яку буде проведена закупівля не може перевищувати 90 000 грн.

Строки проведення тендеру: з 19 квітня по 7 травня 2021 року. 

Умови здійснення оплати: 100% післяплата.

Вартість Послуг розраховується за фактичним обсягом наданих Послуг, згідно з Актами приймання-передачі наданих послуг. Замовник сплачує Виконавцю вартість Послуг на підставі підписаного Акту приймання-передачі наданих послуг шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця протягом 10 (десяти) банківських днів після підписання уповноваженими представниками сторін Акту приймання-передачі наданих послуг

Кваліфікаційні вимоги: Досвід роботи мультиплікатором/-кою;

Перелік документів, які необхідно подати:

Резюме із зазначенням: 1) досвіду роботи 2) контакти осіб/організацій, які можуть вас рекомендувати;

Лист у довільній формі з обгрунтованням цінової пропозиції у гривнях та зазначенням термінів виконання проекту.

Портфоліо.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з темою  листа «Тендер на послуги мультиплікатора/-ки». 

Термін подання документів:  до 23.59, 7 травня 2021 року.

Критерії оцінки:

Розробник додатку відбирається рішенням комісії із визначення переможця організації. Відбір здійснюється на підставі загальної оцінки. Оцінка формується з критеріїв: цінова пропозиція (максимум 5 балів), оцінка портфоліо (максимум 7 балів), терміни виконання роботи (максимум 5 балів). 

Визначення переможця відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії Оголошення, тобто до 23.59 11.05.2021 року всі апліканти отримають відповіді. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.


Питання для отримання консультацій можна спрямовувати за адресою: [email protected] 

Контакти

  • +380689635562

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.