bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Провідний експерт проєкту психологічної підтримки для ветеранів АТО/ООС
14.04.2021

1. Загальна інформація

 Опис предмету замовлення: 

Реалізація послуги, що полягає в управлінні командою експертів у проєкті «Вдосконалення системи психологічної підтримки в громадах, що надають соціальні послуги ветеранам АТО/ООС».

Мета проєкту:

Головною метою проєкту є розробка методології вдосконалення надання психологічної підтримки в громадах, що надають соціальні послуги ветеранам АТО/ООС. Проєкт буде реалізований у 6 громадах Чернігівської області шляхом навчання психологів та керівного складу соціальних служб з метою розробки механізмів підтримки ветеранів та їх сімей на місцевому рівні, а також через проведення інтеграційних та освітніх заходів, організованих для реінтеграції ветеранів до місцевої громади. Розроблена методологія в наступні роки може бути поширена на інші громади. На центральному рівні в рамках співпраці з Міністерством ветеранів України для експертів Міністерства будуть організовані консультації за участю представників громад з метою передачі досвіду щодо створення системи психологічної підтримки ветеранів на рівні всієї держави.

2.Обов’язки в рамках проєкту

  1. Планування проєктної діяльності з мериторичної точки зору у співпраці з координатором проєкту;
  2. Координація підготовки планів консультацій у співпраці з координатором проєкту;
  3. Управління командою залучених експертів проєкту;
  4. Підготовка тренінгів та навчальних матеріалів;
  5. Проведення частини тренінгів;
  6. Підготовка мериторичної звітності і подання її координатору проєкту.

3. Умови реалізації проєкту

  1. Термін реалізації завдання: 30.04.2021 – 30.11.2021.
  2. Робочий час: часткова зайнятість – 60 робочих днів.
  3. Умови роботи: контракт на період виконання завдань проєкту.

4. Максимальна ставка і оплата праці

  1. Максимальна ставка становить 2000 грн за 1 робочий день.
  2. Ціна має бути подана в грн.
  3. Ціна повинна включати всі витрати, понесені Замовником в рамках надання послуги Виконавцем (ПДВ або обов’язкові соціальні внески Виконавця та Замовника відповідно до чинного законодавства, а також витрати на комп’ютерне обладнання, програмне забезпечення та мобільний зв’язок, необхідні для виконання завдання). Витрати на проживання, харчування та місцеві подорожі, пов’язані із виконанням завдання, оплачуються Замовником окремо відповідно до виставлених рахунків та наданих підтверджувальних документів.

5. Мінімальні вимоги:

  1. Мінімум два роки досвіду в сфері надання психологічної допомоги (психологічних послуг) ветеранам АТО\ООС та їх родинам.
  2. Мінімум два роки досвіду координації командної роботи/організації заходів.
  3. Мінімум два роки досвіду проведення заходів в якості тренера.
  4. Вміння користуватися програмами Excel, Word, MS Teams.
  5. Вміння працювати в команді з використання «хмарних технологій».
  6. Володіння українською мовою.
  7. Володіння англійською та/або польською мовами – додаткова перевага.

6. Місце реалізації

Україна, Київ, Чернігівська обл. (може бути онлайн)

7. Звітність

Виконавець подає координатору проєкту такі документи:

  1. Карти часу праці згідно зі встановленим зразком.
  2. Короткі щомісячні мериторичні звіти згідно зі встановленим зразком.
  3. Рахунки та акти виконаних робіт – щомісячно після затвердження координатором карт часу праці та мериторичних звітів.
  4. Підсумковий загальний мериторичний звіт по завершенню проєкту (не пізніше ніж протягом 15 днів з дати завершення реалізації завдання).

8. Критерії відбору кандидатів (макс. 60 балів)

  1. Відповідність мінімальним вимогам, зазначеним у пкт. 5 за шкалою 0-40 балів, що буде оцінена комісією з вибору виконавця, призначеною Керівником Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні. Кількість балів буде визначена як середнє оцінок усіх членів комісії з вибору виконавця, заокруглене до цілого числа.
  2. Ціна – 20 балів. Критерії базується на формулі:

Оц. = Цмін./Цпроп. * 20 балів

де

Оц. – кількість балів, яку отримує пропозиція, заокруглена до цілого числа

Цмін. – найнижча пропонована ціна

Цпроп. – ціна оцінюваної пропозиції

9. Подача заявки

Заявки приймаються до 17:00 25 квітня 2021 р. за адресою [email protected]. Заявка має містити заповнений формуляр, підписаний і сканований у форматі pdf.

Інформація про результати відбору буде оголошена не пізніше ніж 30 квітня 2021 р. шляхом розсилки кандидатам та розміщення на інтернет-сторінці http://www.solidarityfund.org.ua/.

Інформація про Організацію:

Представництво фонду міжнародної солідарності в Україні «Solidarity Fund PL in Ukraine» було засновано в липні 2019 року для сприяння  досягненню мети, цілей і завдань Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща «Solidarity Fund PL».

«Solidarity Fund PL» був заснований в кінці 90-х років з ініціативи Президента Республіки Польща, з метою надання допомоги країнам, що знаходяться на етапі переходу до ринкової економіки та приватного підприємництва, а також підтримки їх економічного, соціального і політичного розвитку. Протягом своєї діяльності Фонд реалізував низку проектів, у тому числі для України, Молдавії, Білорусі, Казахстану та Грузії.

«Solidarity Fund PL in Ukraine» займається підтримкою розвитку демократії та самоврядування в Україні. Ще у 2014 році «Solidarity Fund PL» почав виконувати конкретні завдання в галузі підтримки реформ самоврядування в Україні, що випливають з Меморандуму про співпрацю між Польщею та Україною.

Згода на обробку персональних даних

Адміністратором персональних даних є Фонд міжнародної солідарності за місцем знаходження у Варшаві, вул. Володийовського 69 а, 02-276 Варшава. Згода на обробку персональних даних  є добровільною, але необхідною для участі у підборі та працевлаштуванні на підставі ст. 6 пункту 1b GDPR. Персональні дані обробляються Фондом лише для здійснення процесу підбору персоналу. Дані зберігатимуться лише протягом усього процесу підбору персоналу. У вас є право відкликати згоду в будь-який час, однак відкликання цієї згоди не впливає на законність обробки, яка була зроблена.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.