bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренер з медичних питань
05.04.2021

В рамках проекту “Прискорення заходів з подолання ВІЛ/СНІДу в Дніпропетровській області” (HealthLink) наша організація шукає спеціаліста з медичною освітою на вакансію “тренера з медичних питань”. В процесі співробітництва тренеру необхідно буде приймати участь в освітленні таких тем:

Тема 1: Подолання стигми та дискримінації, пов’язаної з ВІЛ, у медичних закладах України, як основного бар’єру до тестування та лікування.

Тема 2: Основи надання послуг індексного тестування.

Тема 3: Консультування і тестування на ВІЛ та вірусний гепатит С з використанням швидких тестів. Тренінги планують проводитись з метою зміни ставлення медичних працівників до людей, які живуть з ВІЛ (ЛЖВ), та представників ГНР, для надання якісних послуг та зниження стигматизації та дискримінації в закладах охорони здоров’я, пов’язаної з ВІЛ. Перервати ланцюг передачі ВІЛ за допомогою тестування на ВІЛ осіб, які контактували із ВІЛ-інфікованим та спонукати їх до лікування (у разі позитивного результату) або заходів профілактики (у разі негативного результату).Надати інформацію та іноваційні навички медичним працівникам, щодо основних принципів та процедур проведення консультування та тестування на ВІЛ,ВГС пацієнта. Надати інформацію лікарям ЗОЗ щодо алгоритму залучення індексних партнерів ЛЖВ, налагодити систему залучення індексних партнерів на ЗОЗ, замотивувати лікарів закладів приймати активну участь у пошуку даної категорії клієнтів.

Обов’язковою вимогою до кандидата є наявність медичної освіти. Подача заявки здійснюється за затвердженою формою, доступною за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1eL5tlmkJVKsIemX41YVpwPKqLQozOQie/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1TBi2sz9JvDMYz7JHXQAjejdtRw4suBdJ/view?usp=sharing

Доступні за посиланням файли необхідно завантажити і заповнити усі вкладені сторінки.

Після заповнення файли відправляти на електронну пошту [email protected] із зазначенням теми листа^ “Надавач консультаційних послуг, виконавець робіт “послуги тренера з проведення тренінгів з медичних питань”.

Контакти

  • ВІЛ тренер

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.