bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з пошуку розробника відеоролика для соціальної реклами з метою популяризації освіти дорослих
01.04.2021

Громадська спілка «Українська асоціація освіти дорослих спільно з Представництвом DVV International в Україні оголошує тендер з пошуку розробника відеоролика соціальної реклами для популяризації освіти дорослих.

Метою діяльності Української асоціації освіти дорослих є становлення та розвиток системи освіти дорослих в Україні, формування суспільства, що навчається впродовж усього життя. Навчання у будь-якому віці дозволяє людям перекваліфіковуватися, професійно та особистісно зростати. Це сприяє подоланню безробіття, розвитку громадян, покращує їхню залученість у життя громади.

У 2020 році за ініціативи Асоціації був розроблений законопроект “Про освіту дорослих”, який можна переглянути за посиланням - http://www.uaod.org.ua/proekti-dokumentiv-u-sferi-osviti-doroslih/

Головним пріоритетом у роботі Української асоціації освіти дорослих у 2021 році є адвокація ухвалення законопроекту “Про освіту дорослих”.

Вимоги до розробленої відеореклами:

Реклама має демонструвати цінність освіти дорослих як такої, що покликана підвищувати рівень загальних знань і розширювати можливості участі громадян у культурній, соціальній і політичній діяльності країни. У відео слід відзначити, що освіта дорослих може примножувати внесок у подальшу демократизацію суспільства, а також сприяти посиленню позиції людини у професійній діяльності.

Створена реклама демонструватиметься на одному з національних телеканалів України після надання відповідного погодження Національною радою з питань телебачення та радіомовлення.

В розробленій рекламі слід використовувати меседжі інформаційної кампанії з популяризації освіти дорослих “WE ARE ALE”, з якими можна ознайомитися за посиланням http://icae.global/en/wp-content/uploads/2021/03/Download_area_20210318T112443Z_001.zip

тривалість - до 60 секунд

технічні вимоги - за посиланням https://docs.google.com/document/d/1kel9zpLDx8QZLGFsDQFzCFRhONHnhHVGr3iYH6oN4LE/edit

зміст - має відповідати вимогам статті 12 ЗУ “Про рекламу” щодо критеріїв соціальної реклами

дедлайни - концепція (сценарій) відеореклами має бути погоджена із замовником не пізніше 15 травня 2021 року, відеореклама має бути створена не пізніше 10 червня 2021 року.

Вимоги до розробника:

-        Підтверджений досвід розробки та створення відеореклами;

-        Діяльність у формі ФОП, ТОВ, ПАТ або інших організаційно-правових формах, передбачених законодавством України;

-        Розуміння концепції навчання впродовж життя, цінності освіти дорослих;

-        Гнучкість, клієнтоорієнтованість, готовність до створення контенту у тісній співпраці з замовником.

Для участі в тендері необхідно надати:

- Посилання на щонайменше 2 приклади створеного відеоконтенту;

- Копію реєстраційного документу, що підтверджує державну реєстрацію розробника (витяг з ЄДР/свідоцтво про держреєстрацію/інше);

- Цінову пропозицію із зазначенням калькуляції вартості послуги;

- Орієнтовний календарний план надання послуги із зазначенням можливої періодичності зустрічі з замовником офлайн чи онлайн для спільного обговорення різних аспектів розробки і створення відеопродукту;

- Рекомендація від неурядової організації, з якою маєте досвід співпраці, є необов’язковою, але бажаною.

Згадані файли слід надіслати на пошту [email protected] до 20 квітня 2021 року включно, вказавши в темі листа «Тендер відеореклами».

Переможця буде визначено не пізніше 30 квітня 2021 року включно, усі заявники будуть повідомлені про рішення замовника.

Контактна особа - Микита Андрєєв, 0635230748.

Контакти

  • Микита Андрєєв 0635230748

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.