bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку програмного забезпечення для бенчмаркінгу закладів медичної допомоги
20.03.2021

Тендер на розробку програмного забезпечення для бенчмаркінгу (рейтингування) закладів первинної ланки медичної допомоги Харківської області

Проєкт «Ефективна первинна медицина в громаді» - багатоцільовий партнерський проєкт, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу  з метою сприяння розвитку закладів первинної медичної допомоги в Харківській області в умовах реформування медичної галузі.

Передбачається, що створення ресурсу для роботи з показниками підприємств охорони здоров’я Харківської області (первинної ланки) фасилітуватиме роботу закладів з показниками та сприятиме інтеграції показників в механізми прийняття управлінських рішень.

Ресурс міститиме індивідуальні кабінети, у яких авторизовані представники закладів матимуть змогу вносити дані свого закладу та отримувати аналітику на основі порівняння своїх даних з середніми показниками по області. Дані закладів інтегруються в аналітичні панелі (дашборди), за допомогою яких управлінські команди закладів можуть порівняти свій показник із середнім показником та визначити своє місце серед інших закладів, подивитись на свій показник в динаміці. Частина узагальнених даних буде доступна для перегляду на ресурсі поза межами індивідуальних кабінетів і не потребуватиме авторизації.

Тобто передбачається, що ресурс автоматично збирає інформацію з відкритих джерел, оброблює інформацію, внесену у профілі самостійно кожним медичним закладом, та візуалізує інформацію – створює інтерактивні аналітичні дашборди (у зручному для розуміння та компактному вигляді, з можливостями деталізації за різними рівнями за бажанням користувача).

Тендер проводиться з 20 березня по 29 березня 2021 року.

Для участі в тендері зацікавлені учасники повинні подати повний пакет документів, який вказаний в оголошенні (див. Додаток).

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: 29 березня 2021 року, до 10:00. Заявки, надані пізніше, розглядатися не будуть.

Тендерні пропозиції та скановані документи приймаються за адресою: [email protected].

Тема листа: “Тендер – Бенчмаркінг”.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.