bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд Східна Європа оголошує конкурс на пошук експерта або групи експертів
17.03.2021

Фонд Східна Європа оголошує конкурс на розробку та проведення акселераційної програми для конкурсу Act to Connect, що проводиться в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство за часів пандемії та в майбутньому».

«3D Project: Розвиток попри перешкоди» реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проєкт спрямований на посилення українського громадянського суспільства для протидії наслідкам COVID-19.

Програма акселерації «Act to Connect» заохочує пошук інноваційних цифрових рішень у відповідь на соціальні проблеми, що спричинені пандемією COVID-19. Очікується, що успішні проєкти пришвидшать діалог з місцевою владою у громадах. Учасники акселераційної програми відбираються за відкритим конкурсом.

Активне залучення до акселераційної програми: квітень - травень 2021 року

Опис завдання:
У тісній співпраці з замовником (Фонд Східна Європа) необхідно підготувати програму проведення акселерації та забезпечити її проведення в межах конкурсу Act to Connect.

Завдання включає такі задачі:
1. Розробка концепту акселерації;
2. Формування програми акселерації (логістика, контент);
3. Формування плану робіт резидентів;
4. Розробка індивідуальних планів команд;
5. Визначення пріоритетних зон для розвитку проєктів («діагностика»). Пошук менторів для основної програми акселерації;
6. Пошук можливостей для додаткового просування проєктів;
7. Шаблони базових документів (звіти, технічні завдання, календарні плани тощо);
8. Ведення проєктів під час акселерації (перевірка ТЗ, перевірка виконаних робіт за планом, вирішення конфліктів);
9. Звітність по акселерації.

До подачі заявок запрошуємо індивідуальні та групові заявки від розробників акселераційної програми.

Вимоги до кваліфікації експерта:
● вища освіта та досвід роботи з проведення акселераційних/інкубаційних програм не менше 3 років.

Документи до подачі:
Заявка повинна включати такі пункти:
1. Контактну інформацію індивідуального заявника або всіх учасників групи (якщо подається група – розробник програми та ментори);
2. В разі, якщо подається група, опис пропонованого розподілу задач всередині команди;
3. Опис кваліфікації заявника / заявників;
4. Запропоновану вартість послуг та порядок розрахунку оплат (орієнтовна кількість годин роботи необхідних для виконання цього завдання та ціну за годину роботи).
5. Загальний нарис, план майбутньої роботи з коментарем-поясненням та індикація кількості годин необхідних для виконання етапів технічного завдання;
6. До заявки просимо надати такі документи: резюме експертів, що повинно включати інформацію про освіту та спеціалізоване навчання та сертифікацію, у випадку, якщо подається юридична особа або фізична особа-підприємець, реєстраційні документи, зокрема: копія витягу або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; копія свідоцтва про реєстрацію платника податків. У випадку, якщо подається фізична особа: сканована копія паспорту та ідентифікаційного коду;

Організатори залишають за собою право за результатом розгляду усіх поданих заявок (1) відібрати сформовану групу з розподіленими завданнями, (2) відібрати одного або кількох експертів або (3) самостійно сформувати групу та розподілити завдання між ними. Підписання договору та розрахунок буде проводитись з кожним експертом окремо. Робота сформованої групи (розробник та ментори) буде регламентуватись внутрішнім Меморандумом роботи цієї групи.

Фонд Східна Європа залишає за собою право комунікувати з обраними кандидатами та уточнювати формати співпраці з кожним індивідуально.

Заявки прохання надсилати до 22 березня 2021 року на адресу: [email protected] з відміткою «Акселерація».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.