bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант бізнес-аналітик з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями
05.03.2021

 

 

 

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір Консультанта бізнес-аналітика з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи в рамках програми Глобального фонду прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні

Назва позиції: Консультантбізнес-аналітик з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи

Рівень зайнятості: часткова

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально -небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. 1.      Збір, структурування, проведення аналізу поточних процесів ЕСОЗ, а також релевантного міжнародного досвіду ІТ рішень, формалізація вимог для реалізації інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи (ін’єкції, прийом препаратів, процедури та інші послуги) всередині стаціонару, адміністрування препаратів на вторинному та третинному рівнях надання медичної допомоги.
  2. 2.      Моделювання та проектування бізнес процесів для інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи, аналіз можливих сценаріїв для їх реалізації.
  3. Розробка технічної документації для інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи (технічні завдання, специфікації, акти прийому-передачі).
  4. Участь у відборі команди розробників програмного забезпечення: модулів про медичні записи (ін’єкції, прийом препаратів, процедури та інші послуги) всередині стаціонару, адміністрування препаратів на вторинному та третинному рівнях надання медичної допомоги.
  5. Супровід розробки програмного забезпечення з безпосереднім розробником.
  6. Розробка програм тестування модулів про медичні записи, участь у тестуванні процесів і програмного забезпечення.
  7. Підготовка інструкцій для користувачів розробленого програмного забезпечення.

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта в галузі інформаційних технологій, програмування або інша технічна освіта.
  • Досвід роботи у сфері впровадження проектів ІТ, зокрема, в державному секторі та в сфері охороні здоров’я.
  • Досвід здійснення бізнес аналізу відповідно до цілей, завдань та потреб проекту та відповідно до переліку необхідних послуг
  • Наявність сертифікатів проходження курсів з бізнес аналізу (буде додатковою перевагою).
  • Знання методик впровадження ІТ проектів

Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «90 – 2021 Консультант бізнес-аналітик з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи»

Термін подання документів – до 12 березня 2021 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.