bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з проведення дослідження з впливу реформи на доступ до медичних послуг
05.03.2021

 

 

 
   

 

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір консультанта з проведення дослідження з впливу реформи на доступ до медичних послуг людям з ВІЛ, ТБ, гепатитами та залежностями в рамках проекту «Надання підтримки Центру громадського здоров’я МОЗ України для зміцнення та розбудови спроможності системи охорони здоров’я для здійснення кращого моніторингу, епідеміологічного нагляду, реагування на спалахи захворювання та їхньої профілактики».

Назва позиції: Консультант з проведення дослідження з впливу реформи на доступ до медичних послуг людям з ВІЛ, ТБ, гепатитами та залежностями.

Рівень зайнятості: часткова

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Проведення кабінетного дослідження щодо фінансового та адміністративного впливу медичної реформи охорони здоров’я на доступ до медичних послуг людям з ВІЛ, ТБ, гепатитами та залежностями.
  2. Підготовка аналітичного огляду за результатами кабінетного дослідження.
  3. Розробка програми дослідження щодо фінансового та адміністративного впливу медичної реформи охорони здоров’я на доступ до медичних послуг людям з ВІЛ, ТБ, гепатитами та залежностями.
  4. Пілотування інструментарію дослідження у визначених регіонах, удосконалення методології та фіналізація програми дослідження.
  5. Участь у відборі допоміжного персоналу та формуванні команди дослідників.

 

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта у сфері медицини/громадського здоров’я/управління/економіки/соціальних наук чи за іншим відповідним фахом;
  • Досвід у проведенні аналогічних досліджень буде перевагою;
  • Досвід роботи в проектах, пов’язаних з фінансово-адміністративними аспектами системи охорони здоров’я та/або реформою охорони здоров’я буде перевагою;
  • Знання ділової української та англійської мови.

Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «91 - 2021 Консультант  з проведення дослідження з впливу реформи на доступ до медичних послуг людям з ВІЛ, ТБ, гепатитами та залежностями»

Термін подання документів – до 12 березня 2021 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.