bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з експертного аналізу стану доступності діагностики та лікування вірусного гепатиту С
01.03.2021

ОГОЛОШЕННЯ

Надавач консультаційних послуг «Консультант з експертного аналізу стану доступності діагностики та лікування вірусного гепатиту С у Донецькій області серед дорослого населення, в тому числі ключових, уразливих до ВІЛ груп »

26.02.2021

Громадська організація  «Наша допомога» спільно з Благодійною організацією «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» оголошує конкурс на вакансію «Консультант з експертного аналізу стану доступності діагностики та лікування вірусного гепатиту С у Донецькій області серед дорослого населення, в тому числі ключових, уразливих до ВІЛ груп » в рамках проекту: «163М. Адвокація розширення доступу до діагностики та лікування ВГС серед ключових, уразливих до ВІЛ груп населення на регіональному рівні», який спрямований на розширення доступу до діагностики і лікування вірусного гепатиту С серед дорослого населення, в тому числі ключових, уразливих до ВІЛ груп у Донецькій області.

І. Обсяг послуг:

1. аналіз епідеміологічної ситуації по ВГС у Донецькій обл.,

2. аналіз доступність до діагностики та лікування ВГС у Донецькій області до 2021 року,

3. аналіз наявного маршруту пацієнта щодо діагностики та лікування ВГС ;

4. аналіз проблемних питань та розробка рекомендацій щодо покращення маршруту,

5. аналіз прогалин, бар’єрів у доступі до діагностики та лікування вірусного гепатиту С серед населення Донецької області, включаючи ключових, уразливих до ВІЛ груп населення.

6.  складання Аналітичної довідки щодо доступності діагностики та лікування вірусного гепатиту С у Донецькій області серед дорослого населення, в тому числі ключових, уразливих до ВІЛ груп.

7. Створення презентації PowerPoint, з висвітленням ключових питань Аналітичної довідки.

 ІІ. Термін надання послуг: 

 березень – квітень 2021 р.

IІІ. Умови здійснення оплати:

Оплата наданих послуг здійснюється після передачі документації на підтвердження наданих послуг (Аналітична довідка, презентація PowerPoint) та підписання акта приймання-передачі наданих послуг.

 ІV. Кваліфікаційні вимоги:

Вища медична освіта

Досвід роботи 5 (п’ять) років та більше на посаді лікаря-епідеміолога та керівних посадах медичних установ Донецької області.

Відсутність конфлікту інтересів при наданні послуг .

Зацікавленість у розширені доступу до діагностики і лікування вірусного гепатиту С серед дорослого населення, в тому числі ключових груп Донецької області.

Досвід роботи з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Донецької області.

Досвід моніторингу та аналізу статистичних та практичних даних з інфекційних захворювань.

Досвід надання експертних висновків за специфікою проекту

V. Критерії оцінки:

При оцінці кандидатів, враховуватиметься відповідність кваліфікаційним критеріям на     60 % і на 40% ‒ ставки оплати

Перелік документів, які необхідно подати:

1. Резюме.

2. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (Додаток 1).

3.Заповнений, підписаний та відсканований додаток до оголошення (Додаток 2).

Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

У пропозиціях обов’язково вказуйте повну вартість послуг, не включаючи податки, але включаючи будь-які додаткові витрати, що мають відношення до закупівлі послуг.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу: [email protected]  з поміткою у темі листа «Консультант з експертного аналізу стану доступності діагностики та лікування вірусного гепатиту С у Донецькій області серед дорослого населення, в тому числі ключових, уразливих до ВІЛ груп».

Термін подання документів: 05 березня 2021 року до 17 -00 год

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

За додатковою інформацією звертатися до ГО «НАША ДОПОМОГА», керівнику проекту і програм Хріпкова Любов Василівна, тел. 095-4918028 або ел.пошта [email protected]

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця цієї процедури закупівлі відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії оголошення. Після обрання переможця, копії всіх документів за цим конкурсом надсилаються БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» на розгляд, затвердження та розглядаються зазначеним донором протягом 10 робочих днів. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

Підписанням та поданням своєї комерційної пропозиції учасник погоджується з таким:

  • учасник ознайомлений з опублікованим оголошенням;
  • організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю організація не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;
  • організація залишає за собою право відхилити комерційні пропозиції всіх учасників процедури закупівлі;
  • участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих МЕРЕЖІ;
  • дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись https://network.org.ua/newsite/wp-content/uploads/2019/01/Kodeks-povedinki-postachalnikiv.pdf .

цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови даної комерційної пропозиції та Оголошення, укласти договір на закупівлю послуг та правдивість всіх відомостей зазначених у цій комерційній пропозиції.

 

Контакти

  • Хріпкова Любов Василівна
  • тел. 095-4918028 або ел.пошта [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.