bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги тренера з теми соціального підприємництва та краудфандингових стратегій
12.02.2021

Громадська організація “Еко Місто Чернігів”  у рамках проєкту за конкурсом ІСАР Єднання “Грантовий конкурс з організаційного розвитку”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України»., оголошує тендер для відбору провайдера послуг на проведення одного триденного тренінгу з теми соціального підприємництва та краудфандингових стратегій для громадських організацій.

Послуга включає в себе надання експертних, освітніх послуг протягом тренінгу 3-5 березня 2021 року (м. Чернігів, вул. Преображенська, 12) для команди менеджерів організації та запрошених партнерів (10 осіб), що розкриває теми: “соціальне підприємництво для громадських організацій”, “краудфандинг” та “залучення членських внесків”. У випадку введення обмежувальних заходів, пов’язаних із недопущенням поширення COVID-19, формат заходів може бути змінений.

Важливо! Оплата послуг провайдера за проєктом складає 15 200 грн. За вимогою донора, в цю суму включені послуги тренера (3 дні), добові тренера на харчування (3 дні), поселення (2 ночі), вартість проїзду в обидві сторони, оренда приміщення (3 дні). Організація допоможе з логістичними питаннями організації тренінгу.

Подання тендерної пропозиції здійснюється електронною поштою на адресу: [email protected].

Термін подачі тендерних пропозицій: 21 лютого 2021

Вимоги до виконавців

Для участі у тендері претенденти мають надати:
- резюме, що стосується сфери треневства з тем: “соціальне підприємництво для громадських організацій”, “краудфандинг” та “залучення членських внесків”.
- посилання на верифікований аккаунт на сайті cd-platform.org;
- попередню програму заходу;
- скан-копію Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
- скан-копію Витягу із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців із зазначенням видів діяльності (для ФОП);
- відгуки/рекомендації про проведенні тренінгові сесії або наявні відзнаки тренерської діяльності чи інші документи, що підтверджують фаховий рівень (за наявності).

Критерії відбору надавача послуг:
- мінімум 1 рік досвіду надання подібних послуг;
- запропонований формат та програма найкраще відповідає потребам Організації.

Контактна особа
Забара Сергій Володимирович (т. 093-678-86-86, @: [email protected]).

Контакти

  • Забара Сергій Володимирович (т. 093-678-86-86
  • @: [email protected])

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.