bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець з маркетингу
05.02.2021

Громадська організація «Відкрита економіка» в рамках проєкту «Прямуємо до успіху», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини, цим оголошенням запрошує фахівців з маркетингу взяти участь у тендері та надати запечатані цінові пропозиції для участі в проведенні пілотного навчання навичкам контент-менеджерів. Цільовою аудиторією навчання будуть особи, що мешкають в Донецькій області та прагнуть до оволодіння актуальними навичками з числа безробітних, самозайнятих осіб та працівників малих та середніх підприємств. Звертаємо увагу, що чекаємо тендерні пропозиції тільки для проведення повного навчання.

Завдання проєкту: 

Провести пілотне онлайн навчання за попередньо розробленою авторською програмою “Контент-менеджер”. Програма націлена на підвищення конкурентоспроможності та адаптивності слухачів курсу. Крім того вона має сприяти опануванню та закріпленню слухачами знань та практичних навичок з контент-менеджменту, а саме: розробки контент-стратегії, копірайтингу, SMM, створенню, адаптації та візуалізації контенту для різних соціальних мереж, промоушену та PR в соціальних мережах. 

За час реалізації проєкту буде проведено послідовне навчання для 3 груп по 20 осіб кожна.

Формат виконання послуги: on-line взаємодія бізнес-тренера з учасниками проєкту між собою на відстані з усіма властивостям компонентів навчального процесу через сучасні засоби Інтернет-технологій або іншими засобами, які передбачають інтерактивність.

Обсяг виконання послуги: 192 годин

Строк виконання послуг: 01.03.2021 – 30.05.2021

Дати оголошення відкритого конкурсу: 04.02.2021 - 18.02.2021.

Учасниками тендерних пропозицій можуть бути суб’єкти підприємницької діяльності, що офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України та мають відповідні КВЕД для надання послуг.

Обов’язкові відомості про учасника: 

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Завірена печаткою (при наявності печатки) Учасника копія відкритих КВЕДів;
  4. Цінова пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  5. Зразок договору проведення робіт (у разі потреби);
  6. Документальне підтвердження тренером кваліфікаційного рівня не нижче PhD, рівень МВА (буде істотною перевагою);
  7. Підтверджений досвід тренера з навчання маркетингу не менше 3-х років (інформація у довільній формі з обов’язковим зазначенням переліку та основних тем/тематик тренінгів);
  8. Надання не менш 2-х рекомендацій від осіб рівня керівник/заступник керівника організації/підприємства про проведення комплексних програм навчання (не менше 60 годин кожна), в т .ч. онлайн, за останні два роки;
  9. Підтверджений досвід проведення онлайн тренінгів за участі не менше 20 осіб (інформація у довільній формі з обов’язковим зазначенням переліку та тем/тематик тренінгів);
  10.  Підтвердження можливості надати послугу в зазначений строк (лист в  довільній формі);
  11. При додатковому залученні зовнішніх тренерів для реалізації частини проєкту на умовах аутсорсингу, надати CV кожного з них.
  12. Копії вищенаведені даних завіряються печаткою (у разі її використання) та підписом фізичної особи-підприємця.
  13. Надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, тощо).
  14. Інші документи, якщо вважає  за необхідне та може бути корисним для розгляду.

Кожен Учасник має право подати тільки одну пропозицію. 

Вартість цінової пропозиції повинна бути чітко визначена та включати всі витрати. Пропозиція учасника, в ціну якої включено будь-які витрати, понесені ним у процесі здійснення процедури закупівлі, що безпосередньо не стосуються виконання послуг, відхиляється ГО “Відкрита економіка”.

За надання недостовірної інформації учасник несе відповідальність відповідно до вимог чинного законодавства.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: м. Краматорськ, вул. Ярослава Мудрого, 48а, 3 поверх. 

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 14 (чотирнадцяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 16 годин 18 лютого 2021 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників конкурсу. Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам конкурсу нерозкритими.

Зацікавлені учасники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: +38 (050) 256-74-49.

Контакти

  • Зацікавлені учасники можуть отримати додаткову інформацію за адресою
  • зазначеною вище або за телефонами: +38 (050) 256-74-49.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.