bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг збору даних
14.01.2021

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» (далі - Проект), що виконується компанією Делойт Консалтінг Оверсіз Проджектс у партнерстві з компанією Паладіум Інтернешнл, шукає виконавця завдань зі збору та аналізу даних для Компоненти «Розробка аналітичної записки стосовно запровадження спів-оплати для споживачів послуг державних (комунальних) закладів охорони здоров’я в Україні» комплексного дослідження учасників та ринкових відносин у сфері охорони здоров’я в Україні.

Метою комплексного дослідження є збір та аналіз даних щодо екосистеми охорони здоров’я, у тому числі щодо державних (комунальних) та приватних суб’єктів господарювання, які надають медичні та діагностичні послуги, здійснюють виробництво та постачання медичних виробів і лікарських засобів, розробляють цифрові рішення для медичного сектора, надають послуги медичної освіти, а також щодо інвесторів.

Очікується, що виконавець проводитиме збір даних шляхом проведення опитування пацієнтів та лікарів, фокус-груп та поглиблених інтерв’ю (ПІ), та базовий аналіз отриманих кількісних та якісних даних. Компанія-виконавець має бути зареєстрований в Україні як юридична особа, мати досвід проведення опитувань, фокус-груп та ПІ, а також мати розуміння функціонування системи охорони здоров’я в Україні.

Проект підтримує уряд України у побудові прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольнити потреби населення України, працюючи у наступних напрямках:

  • Посилення системи управління охороною здоров’я
  • Підтримка трансформації системи фінансування охорони здоров’я
  • Зміцнення кадрового потенціалу в охороні здоров’я
  • Підвищення прозорості, підзвітності системи охорони здоров’я та її чутливості до змін
  • Покращення системи надання послуг на всіх рівнях.

 До повідомлення додається Request for Proposal (файл Request foк Proposal_HML_Comp4_ENG_12.01.21_fin), що містить Запит на надання сервісу, Детальне технічне завдання (ТЗ), Інструкції із складання пропозиції, кваліфікаційні вимоги до учасників та критерії оцінювання.

Проект очікує на заявки з ціновими пропозиціями від організацій, що відповідають умовам до 9-00 за місцевим часом 25 січня 2021 року.

Електронна адреса для надсилання заявок: [email protected], до уваги Ірини Курінної, Радника з питань економіки та фінансів в сфері охорони здоров’я, Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.