bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Постачальник послуг маркетингу та реклами
10.01.2021

Мета проекту «Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки»: покращене економічне благополуччя жінок та найбільш вразливих та маргіналізованих груп в Україні. Досягнення мети проекту планується шляхом посилення економічної безпеки та покращення можливостей працевлаштування та розвитку підприємництва для сільських жінок та найбільш вразливих та маргіналізованих груп.

Тривалість: січень 2021 - вересень 2024

Опис послуги:

-        Послуги з розміщення та просування відео- та анімаційних роликів, інформаційних оголошень та фото в соціальних мережах - SMM послуги;

-        Підготовка матеріалів, текстове наповнення , літературна вичитка текстів та збір фотоматеріалів

-        Розробка концепцій дизайнів, макетування повідомлень та інформаційних матеріалів

-        Інші завдання, пов’язані з реалізацією проекту

-        Оплата після надання послуг та підписання актів наданих послуг;

Вимоги до кваліфікації учасників:

-        довідка у довільній формі, що містить інформацію про досвід виконання аналогічного(их) завдання з інформацією про Замовника/ів (посилання на реалізовані проекти)

-        цінова пропозиція надання послуг з розрахунку - 1 місяць (втч. тривалість даної пропозиції на весь термін оголошення закупівлі)

-        реєстраційні документи постачальника послуг

Методика обрання переможця процедури закупівлі послуг:

Спочатку серед поданих цінових пропозицій Тендерним комітетом Організатора закупівлі послуг, відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Запиті.

З відібраних цінових пропозицій Тендерним комітетом обирається пропозиція з найнижчою ціною. Даний вибір затверджується представником Грантодавця та постачальник/виконавець, який подав/подала таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури закупівлі послуг.

Результати процедури закупівлі буде повідомлено переможцям не пізніше як через 5 (п’ять) календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень всім учасникам закупівлі послуг електронною поштою.

Вашу Пропозицію надсилайте на [email protected] до 15 січня 2021 року

В темі листа обов’язково зазначте “СММ”.

Телефон для зв’язку (067) 2629178 - Ольга

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.