bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

HPLGBT запрошує до участі у конкурси постачальника/-ів послуг з розробки політик та процедур
05.01.2021

ШАНОВНІ ВСІ.
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ HPLGBT ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ВИЗНАЧЕННЯ ПОСТАЧАЛЬНИКА/-ІВ ПОСЛУГ З РОЗРОБКИ ПОЛІТИКИ ЗАКУПІВЕЛЬ ТА КОМУНІКАТИВНОЇ СТРАТЕГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ. ВАКАНСІЯ: КОНСУЛЬТАНТ.

Мета конкурсу:
Відбір на конкурсних засадах постачальника/-ів послуг з експертного супроводу в розробці Політики закупівель та Комунікативної стратегії задля сприяння у ефективному зміцнені інституційної спроможності HPLGBT.

Предмет закупівлі:
Послуги Консультанта.
Зміст та обсяг послуг конкретизується у Технічному завдані до цього оголошення.

Загальні вимоги до постачальника/-ів. Критерії відбору:
1. Продемонструвати досвід роботи з масивами стратегічної інформації.
2. Продемонструвати досвід роботи з трансґендерною (транс) спільнотою.
3. Ознайомлення з технічним завданням.
4. Наявність відповідного пакету документів Фізичної особи–підприємця (ФОП III групи звільнена від ПДВ) з можливістю надавати відповідні послуги юридичним особам виходячи із кодів Класифікатора видів економічної діяльності.
5. Менеджерські здібності високого рівня.
6. Дипломатичні здібності високого рівня.
7. Вміння оперативно реагувати та оптимізувати потік інформації.
8. Вміння знаходити вихід з будь-якої ситуації.
9. Досвід роботи з громадськими організаціями.
10. Досвід роботи з ключовими групами населення, які особливо вразливі до ВІЛ.
11. Бажано належати до трансґендерної спільноти, (не обов’язково).
12. Бажано належати до ключових груп населення (не обов’язково).
13. Знати та вміти застосовувати небінарні та непатологізуючи підходи до представників/-ниць спільноти трансґендерних людей.
14. Знати та вміти застосовувати нестигматизуючі та недискримінаційні підходи до ключових груп населення, зокрема до цільової групи проекту.

При затвердженні переможця/-ців Організація-замовниця використовує наступну методологію оцінювання: десятибальна система оцінювання загальних вимог до постачальника/-ів, де 1 (одиниця) це зовсім незадовільно, та 10 (десятка) дуже задовільно. На основі консенсусу, загальний бал задля затвердження переможця/-ців, не повинен бути менш ніж 75% від найбільш можливих в сумарної кількості балів.

Форма заходу/-ів:
1. Консультації в онлайн форматі (із використанням технологій в Інтернет-мережі, в режимі реального та/або запланованого часу).
2. Експертний супровід в онлайн форматі (із використанням технологій в Інтернет-мережі, в режимі реального та/або запланованого часу).

Робоча мова заходу/-ів:
1. Українська.
2. Російська.

Терміни надання послуг:
У період з січня 2021 року до березня 2021 року.
Терміни можуть бути скореговані на момент підписання Договору/Контракту/Угоди.

Перелік документів, які треба надати:
1. Мотиваційний лист (з описом досвіду роботи).
2. Попередній кошторис (форма прайс-листу встановленого зразка додається).
3. Відомості про учасника (форма “Information” додається).
4. В разі відбору надати перелік документів (які зазначені у додатку “Required”).

Цінова пропозиція:
Постачання консультаційних послуг: передплата у розмірі до 25.000,00 грн. (Вказана сума нараховується одним траншем та повинна містити в собівартості збори, податки, обов’язкові платежі тощо).

Потенційні постачальники послуг можуть звертатись до HPLGBT із запитами щодо конкретизації цінових лімітів та обмежень за рядками/статтями бюджету, які були попередньо узгоджені та схвалені між HPLGBT та стейкхолдерами. Разом з тим HPLGBT зберігає конфіденційність та ні за яких обставин не розголошує інші деталі конкурсу. Особам, які мають доступ до деталей конкурсу заборонено повідомляти будь-кому інформацію щодо (але не обмежуючись) кількості учасників конкурсу, імена, прізвища або інші подробиці які можуть ідентифікувати учасників конкурсу, існуючі або плановані до надання цінові пропозиції тощо.

Кінцевий термін надання документів:
Всі необхідні документи повинні бути надіслані до 10:00 години за Східноєвропейським часом (UTC +02:00/+03:00) 18 січня 2021 року.

Пропозиції та додатки, надані не в повному обсязі або пізніше зазначеного терміну, будуть дискваліфіковані та не будуть допущені до розгляду.

Умови для співпраці:
1. При формуванні кошторису необхідно вказувати актуальні ціни.
2. Дотримуватися термінів та кінцевих дат надання пропозицій.
3. Ознайомиться з усіма додатками.
4. Переможці будуть обрані після детальної оцінки пропозицій та аналізу цін. Повідомлення інформації щодо переможців відбудеться протягом місяця після офіційного затвердження переможців.
5. Всі пропозиції та додатки необхідно надсилати електронною поштою.
6. Беручи участь в даному конкурсі та надаючи персональні дані, учасники конкурсу автоматично надають свою згоду на накопичення та обробку вказаних персональних даних у відповідності до чинного законодавства України.
7. HPLGBT залишає за собою право запиту до учасників щодо додаткових матеріалів та/або інформації.
8. HPLGBT залишає за собою право застосувати процедуру редукціону.
9. HPLGBT залишає за собою право затверджувати або відхиляти будь-які пропозиції та/або їх додатки відповідно до внутрішньої документації, а також відповідно до політик та процедур HPLGBT.
10. HPLGBT залишає за собою право припинити процедуру закупівель та відмовитись від усіх пропозицій в будь-який час до укладення Договору/Контракту/Угоди, не несучи при цьому, ніякої відповідальності перед учасниками.
11. HPLGBT зобов’язується всім учасникам повідомити про результати конкурсу.
12. Остаточні результати конкурсу не підлягають перегляду.

Додаткові умови для співпраці пов’язані з пандемією COVID-19:
1. Постачальники послуг обов’язково повинні дотримуватися рекомендації ВООЗ для населення в зв’язку c поширенням коронавірусної інфекції (COVID-19).
2. Постачальники послуг обов’язково повинні використовувати інформацію тільки з надійних джерел, а саме з офіційного інформаційного порталу Кабінету Міністрів України.
3. У разі виникнення додаткових питань щодо COVID-19, постачальники послуг повинні звертатись на гарячу лінію Центру громадського здоров’я МОЗ України за номером: 0 800 505 840, або за номером Міністерства охорони здоров’я України: 0 800 505 201. У випадку необхідності також звертатись до чатботів на ім’я Іван Маск, які працюють в усіх найпопулярніших українських месенджерах: Viber, Telegram та Facebook Messenger.
4. В рамках реалізації проектних завдань, постачальники послуг в умовах самоізоляції повинні проводити консультації за допомогою Microsoft Teams .
5. В рамках реалізації проектних завдань, задля вирішення термінових питань, постачальники послуг можуть використовувати Facebook Messenger (Месенджер соціальної мережі Фейсбук).
6. В рамках реалізації проектних завдань, значні результати роботи, або їх проміжні напрацювання, постачальники послуг повинні надсилати на електрону пошту.

Контакт для відправки пропозицій:
Адреса електронної пошти: info@HPLGBT.org
(тема листа повинна містити: ВАКАНСІЯ: 2021-01-06)

Веб-посилання на конкурсну пропозицію в мережі Інтернет:
www.HPLGBT.org/competition


Постачальники які пройшли відбір на конкурсній основі, після підписання Договору/Контракту/Угоди набувають статус Виконавця, та задля конкретизації субординації між Сторонами можуть набувати інших статусів. Задля надання Організації-замовниці максимально якісних послуг, Виконавець може залучати інших осіб та/або посередників згідно із власними політиками та процедурами. Тендерна комісія HPLGBT та/або особа, відповідальна за закупівлі, можуть впроваджувати додаткові критерії при розгляді пропозицій.

У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ЗАПИТАНЬ ПРОСИМО ВАС ЗВ’ЯЗАТИСЯ З НАМИ
ЗА ЕЛ. АДРЕСОЮ: info@HPLGBT.org

Конкурс проводиться в рамках реалізації програми
“Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.