bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» шукає виконавця робіт з дизайну та візуалізації документів
08.12.2020

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» в рамках проєкту 002N «Забезпечення здоров’я та розвитку ЧСЧ/ЛГБТ та підлітків» та його програмного компоненту “37М. Створення мережі параюристів для моніторингу порушень прав ЧСЧ, підлітків яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД” за фінансової підтримки БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ», шукає виконавця робіт з дизайну та візуалізації 2 публічних  моніторингових звітів та матеріалів Green book  та White paper з проблематики підлітків, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД та  матеріалів Policy agenda з проблем ЧСЧ .

Мета: підготувати, оприлюднити підсумкові документи діяльності проєкту та розповсюдити їх серед зацікавлених осіб, стейкхолдерів, активістів спільнот тощо.

Перелік робіт, які потрібно зробити:

1). Технічна обробка і редагування публічного звіту за результатами моніторингу мережі параюристів- підлітків. Розробка інфографіки до звіту.

2). Технічна обробка і редагування публічного звіту за результатами моніторингу мережі параюристів ЧСЧ. Розробка інфографіки до звіту.

3). Технічна обробка і редагування матеріалів Green book  та White paper з проблематики підлітків, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД.

4). Технічна обробка і редагування матеріалів Policy agenda з проблем ЧСЧ.

5).Дизайнування та візуалізація публічного звіту за результатами моніторингу мережі параюристів- підлітків.

6). Дизайнування та візуалізація публічного звіту за результатами моніторингу мережі параюристів ЧСЧ.

7). Дизайнування та візуалізація матеріалів Green book  та White paper з проблематики підлітків, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД.

8). Дизайнування та візуалізація матеріалів Policy agenda з проблем ЧСЧ

Цільова аудиторія: регіональні та місцеві активісти ЧСЧ/ЛГБТ-спільноти, підлітків, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД, стейкхолдери та інші зацікавлені особи

Граничний строк виконання робіт: 20 грудня 2020р.

Мова розроблених документів: українська.

Технічне завдання та критерії відбору для виконавця зазначених робіт  можна скачати за посиланням https://drive.google.com/file/d/1vK1QBsH1o9gd3xh2G9nGew_1AqS8Yd8p/view?usp=sharing

 
 

Зацікавлених спеціалістів/спеціалісток просимо надати приклади своїх робот (текстів, презентацій тощо)

Також просимо заповнити таблицю у технічному завданні із зазначенням вартості вказаних робіт в грн.

Потрібно мати ФОП ІІІ групи.

Будь ласка, надсилайтедокументи на адресу [email protected], з темою листа “Конкурс на виконавця робіт з дизайну та візуалізації документів”.

Дедлайн подання резюме та цінової пропозиції – до 15-00  13.12.2020 року. Після дедлайну ми будемо зв’язуватись тільки з потенційними кандидатами та кандидатками для уточнення деталей.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.