bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асоціація міст України оголошує конкурс на надання послуг з організації заходів
07.12.2020

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» (далі - АМУ) в рамках проєкту «Створення та організація діяльності навчальної мережі міст з інтегрованого міського розвитку» оголошує конкурс на надання послуг з організації заходів.

Навчальна мережа міст з інтегрованого міського розвитку здійснюватиме свою діяльність за співпраці Асоціації міст України та німецької урядової компанії «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» у рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що фінансується Урядами Німеччини та Швейцарії.

До участі в конкурсі запрошуються фізичні особи, фізичні особи-підприємці, юридичні особи, які мають необхідний досвід та право надавати відповідні послуги.

Коротко про Проєкт

Проєкт спрямований на поглиблення та вдосконалення фахових процесів інтегрованого міського розвитку шляхом обміну досвідом між представниками українських муніципалітетів, громадянського суспільства та Мінрегіону, покращення державної і місцевої політик у сфері інтегрованого міського розвитку та  налагодження діалогу і співпраці між різними рівнями державного управління в Україні шляхом:

-         формування навчальної мережі за участю визначених міст (Львів, Чернівці, Вінниця, Житомир, Київ (Подільський район,) Полтава, Мелітополь та Харків) та Мінрегіону;

-         поширення кращих практик з інтегрованого міського розвитку на інші міста;

-         налагодження інституціалізованого діалогу з інтегрованого міського розвитку між національним та місцевим рівнями влади за участі громадськості.

Основний перелік послуг включає:

  • Матеріально-технічна організація 6 засідань тематичних робочих груп (по два дводенних засідання на кожну з трьох робочих груп) та 2 вебінарів (у яких приймуть  участь представники не менше 50 міст); засідання робочих груп щоразу відбуватимуться у іншому місті;
  • Здійснення закупівель, необхідних для реалізації проєкту.
  • Виїзд на місце проведення події, її технічний супровід.
  • Підготовка фінансової та звітної документації в рамках організації заходів.
  • Підготовка необхідних документів для забезпечення проведення заходів (договори оренди приміщень, технічне забезпечення, договори надання послуг із забезпечення учасників харчуванням);
  • Вибір приміщення з відповідним технічним забезпеченням та постачальників із надання послуг з організації  харчування;
  •  Збір необхідних документів для забезпечення компенсації транспортних витрат учасників заходів.

Витрати на відрядження покриваються за рахунок надавача послуг самостійно.

Орієнтовна залученість у проєкті – 108 днів. Тривалість договору відповідає тривалості проєкту: грудень 2020 р. - листопад 2021 р.

Основні вимоги до учасників конкурсу:

  • володіння практичним досвідом організації заходів;
  • організаційні та комунікативні навички;
  • досвід підготовки необхідних документів для забезпечення проведення заходів;
  • досвід роботи з системами онлайн-зв’язку;
  • досвід підготовки фінансової та звітної документації в рамках організації заходів;
  • досконале володіння ПК та діловою українською мовою.

Пропозиція обов’язково має містити:

  • Загальну інформацію про надавача послуг, контактні дані. 
  • Опис досвіду з організації заходів (макс. 1 сторінка, бажано надати перелік організацій (проєктів), заходів та контакти осіб, з якими співпрацювали та які можуть надати рекомендації).
  • Очікувану повну вартість послуг з організації заходів (в т.ч. податки, та інші видатки згідно законодавства України). Загальна вартість має бути представлена як кількість необхідних днів для виконання усіх завдань помножена на вартість 1 дня.
  • Інформацію про досвід роботи з органами місцевого самоврядування.
  • Інформацію  про попередній досвід співпраці з АМУ.
  • Копію виписки (витягу) з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, копію витягу з реєстру платників ПДВ або платників єдиного податку, якщо подається юридична особа або фізична особа-підприємець.

Для участі у конкурсі потенційні надавачі послуг мають до 12:00 18 грудня 2020 року надіслати свої пропозиції в АМУ: скан-копію на  ел. пошту: [email protected], або оригінал за адресою: вул. Січових Стрільців 73, 11 поверх, м. Київ, 04053 із зазначенням «На конкурс «Надання послуг з організації заходів в рамках  проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ».

Запитання прохання надсилати до 16 грудня 2020 року письмово на адресу ел. пошти: [email protected]  (зазначивши в темі повідомлення: На конкурс «Надання послуг з організації заходів в рамках  проєкту «Створення та організація діяльності навчальної мережі міст з інтегрованого міського розвитку».

Критерії відбору:

Заявка може максимально набрати 500 балів, з яких:

  1. Володіння практичним досвідом  організації заходів - 150 балів.
  2. Досвід підготовки необхідних документів для забезпечення проведення заходів, підготовки фінансової та звітної документації - 150 балів.
  3. Досвід роботи з органами місцевого самоврядування та АМУ – 50 балів.
  4. Повна вартість робіт - 150 балів.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.