bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерти – тренери у команду транскордонного проєкту «Туризм, спадщина і творчість» (THC)
17.11.2020

 

Громадська організація «Фонд розвитку міста Миколаєва» оголошує конкурс на заміщення вакансій у команду транскордонного проекту THC за 3-ма напрямками: 

◄ Експерт/тренер  за напрямком «Креативний туризм».

◄ Експерт/тренер за напрямком «Культурні продукти у туризмі»

◄ Експерт/тренер  за напрямком «Підприємництво і культура»

Реліз та презентація проекту додаються.

Об’єм послуг на 2021 р:

- Розробка попереднього та остаточного варіанту програми тренінгів за відповідним напрямом з урахуванням досвіду партнерів проєкту;

- Проведення 2 –х серій дводенних тренінгів за відповідним напрямом;

- Складання звітності по підсумках проведення тренінгів.

Розмір гонорару за годину -  відповідно до європейських стандартів.

Вимоги до вакансій:

Професійні навички: підтверджений досвід фахової роботи у відповідній галузі не менше п’яти років; вища освіта, підтверджений досвід викладацької діяльності                                  у відповідній галузі, наявність власних публікацій. Перевагою буде статус здобувача, науковий ступінь або почесні звання у сферах проекту;

Комп’ютерні навички: професійні навички вміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype, Zoom та інші  месенджери);

Мовні навички: знання української мови (довільно) та англійської мови (Intermediate Level та вище).

Додаткові вимоги до вакантних посад: 

✔ громадянство України;

не є платником податку на додану вартість (ПДВ).

Для участі в конкурсі просимо подати:

CV (українською та англійською мовами) згідно з вимогами ЄС;

✔ мотиваційний лист (українською та англійською мовами) з описом відповідного досвіду роботи та компетенції з додатками і посиланнями на публікації.

Дедлайн подачі документів – до 12.00 год. 21 грудня 2020 р. на e-mail: [email protected]. Тема листа із заявкою - «Вакансія експерта-тренера THC».

Співбесіда з кандидатами відбудеться протягом місяця після кінцевої подачі документів на конкурс, у т.ч. дистанційно (за потреби).

У разі виникнення запитань щодо проекту та конкурсу, звертайтеся до менджерки                              з туризму проєкту ТНС Олени Болдусєвої на адресу: [email protected] або за телефонами:  +38 (0512) 47-38-79; +38 066 422 80 25.

 

Прес - служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Грузино – Україно - Болгарський  проект «Туризм, спадщина і творчість» («Tourism, Heritage and Creativity» ТНС), реалізує в Україні ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»                   за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Європейського Союзу                       в рамках Спільної оперативної програми Чорноморського басейну 2014-2020 (Joint Operational Programme Black Sea Basin 2014-2020). Subsidy Contract No. BSB 1130.

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.