bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на надання висловлень зацікавленості (Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)
17.11.2020

Запит на надання висловлень зацікавленості

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

 

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: Консультант з комунікаційної підтримки реформ

(пакет № IC-4.5.4)

 

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» (далі – Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта з комунікаційної підтримки реформ.

 

Консультаційні послуги включають надання консультаційної (технічної) підтримки МОЗ у впровадженні кластера «Інформація і комунікація» компоненту 2 проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» (далі – Кластер) який спрямований на підвищення обізнаності експертного середовища та широкої громадськості у заходах МОЗ з реформування системи охорони здоров’я та реагування на надзвичайну ситуацію        COVID-19, а також популяризації Проекту. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

 

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (далі – Консультанти) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до “короткого списку” наступні:

  • Не менше 5 років досвіду у сфері зв’язків з громадськістю / стратегічних комунікацій / досліджень громадської думки;
  • Доведений досвід планування та впровадження комунікаційних кампаній для різних груп громадськості;
  • Досвід співпраці з державними посадовими особами, професійними середовищами, особливо у сфері охорони здоров’я.
  • Доведений досвід у написанні прес-релізів, статей і матеріалів для друкованих та електронних засобів масової інформації;
  • Ґрунтовні навички роботи з ПК;
  • Вільне володіння українською мовою;
  • Робочий рівень володіння англійською мовою.

Бажана кваліфікація:

  • Вища освіта у сфері зв’язків з громадськістю / журналістики / політології / соціальних наук або іншої суміжної сфери;
  • Участь у міжнародних проектах в якості консультанта зі зв’язків з громадськістю / комунікацій.

 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов’язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

 

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

 

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 16:45.

 

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською мовою просимо направляти до 16:45 30 листопада 2020 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC-4.5.4»), або подати особисто за наступною адресою:

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7, Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП)

Ел. пошта: [email protected], копія на [email protected]

 


 

 

УКРАЇНА

Міністерство охорони здоров’я України

Проект «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» № 8475-UA

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ ТА ОБСЯГ ПОСЛУГ

на консультативні послуги (індивідуальний консультант)

за посадою “Консультант з комунікаційної підтримки реформ”

(пакет № IC-4.5.4)

 

І. Загальна інформація по Проекту

            Уряд України одержав позику Світового банку на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» (далі – Проект) та позику на Додаткове фінансування Проекту (далі – ДФ-проект). Цілями Проекту є: (і) підвищення ефективності та якості медичних послуг, особливо щодо неінфекційних захворювань, у відповідності до реформ сектора охорони здоров’я, та (іі) запобігання, виявлення та  реагування на загрозу, яку становить COVID-19.

В рамках компоненту 2 Проекту «Зміцнення урядування у галузі охорони здоров’я» передбачено заходи, що підтримуватимуть проведення інформаційно-просвітницьких кампаній Міністерства охорони здоров’я (далі - МОЗ), пов’язаних з реформою системи ОЗ в Україні, зокрема, підготовку та проведення кампанії інформування громадськості (з використанням теле- та радіоефірного часу, соціальних медіа, тощо), друк публікацій, виготовлення інформаційних матеріалів, проведення прес-конференцій та круглих столів з питань реформи системи ОЗ в Україні, проведення опитування громадської думки серед цільових груп та населення загалом тощо.  

Для забезпечення реалізації вищезазначених заходів МОЗ (Замовник) має намір відібрати та підписати контракт з індивідуальним консультантом з комунікаційної підтримки реформ (далі – Консультант).

 

ІІ. Мета завдання

Мета цієї роботи полягає у координації технічної/консультаційної підтримки МОЗ у впровадженні кластера «Інформація і комунікація» компоненту 2 проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» (далі – Кластер) який спрямований на підвищення обізнаності експертного середовища та широкої громадськості у заходах МОЗ з реформування системи охорони здоров’я та реагування на надзвичайну ситуацію        COVID-19, а також популяризації Проекту.

 

III. Обсяг послуг

Консультант має виконати наступні завдання:

1.  ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ У РАМКАХ КЛАСТЕРУ:

1.1         Розвиток системи стратегічних комунікацій МОЗ.

1.2         Розробка комунікаційного плану з фокусом на забезпечення поінформованості громадян щодо реформи системи охорони здоров’я України.

1.3         Аналіз системи антикризової комунікації МОЗ, підготовка рекомендацій для керівництва МОЗ з питань кризових комунікацій.

1.4         Підготовка проектів ТЗ і технічних специфікацій для залучення у рамках Кластеру консалтингових та інших послуг і товарів відповідно до Плану закупівель Проекту.

1.5         Участь у загальному плануванні та звітності за Проектом та забезпечення узгодженість національних та регіональних планів заходів комунікаційного супроводу Проекту.

 

  1. 2.           КОНСУЛЬТАТИВНА ТА ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА:

2.1.        Консультує МОЗ з питань реалізації комунікаційних заходів на підтримку реформи системи охорони здоров’я та реагування на надзвичайну ситуацію COVID-19.

2.2.       Розробляє процедури та керівництва з питань кризових комунікацій для МОЗ.

2.3.       Консультує МОЗ щодо організації відповідних тренінгів з комунікацій та зусиль з нарощування спроможності у галузі інформації та комунікації, забезпечує тренінгову підтримку МОЗ.

2.4.       За потребою, бере участь у засіданнях робочих груп / цільових груп на рівні МОЗ, інших публічних заходах.

2.5.       Здійснює адміністрування договорів у рамках Кластеру;

2.6.       Забезпечує підготовку звітності за результатами комунікаційних заходів, що проводяться у рамках Проекту.

2.7.       Здійснює аналіз та прогнозування ефективності PR-кампанії у формуванні позитивного іміджу МОЗ з подальшим аналізом та наданням рекомендацій Замовнику (в т. ч. наданням пропозицій).

2.8.       Забезпечує відпрацювання та погодження із Замовником усіх матеріалів щодо формуванні позитивного іміджу МОЗ, розроблених в рамках PR-кампанії, забезпечує вибірковий моніторинг розміщення розроблених матеріалів у ЗМІ.

2.9.       Здійснює підготовку комунікаційних матеріалів щодо досягнень Проекту, а також з актуальних питань реформування охорони здоров’я, щодо реагування на надзвичайну ситуацію COVID-19: прес-релізи, новини, коментарі, презентаційні матеріали, інші інформаційні матеріали. Забезпечує їх щотижневе розміщення на веб-сайті МОЗ та на сайті Проекту, на сторінці Проекту в мережі Facebook.

2.10.   Бере участь в організації і підготовці інтерв’ю ключових осіб МОЗ, в тому числі в організації медіа-подій для керівництва МОЗ щодо реформи системи охорони здоров’я, реагування на надзвичайну ситуацію COVID-19, досягнень Проекту.

  1. 3.     КООРДИНАЦІЯ ЗАЦІКАВЛЕНИХ СТОРІН:

3.1         Координація у рамках Кластера роботи консультантів для реалізації завдань комунікаційної стратегії у співпраці з відповідними структурними підрозділами та установами МОЗ.

3.2         Координація діяльності зацікавлених сторін національного рівня: забезпечення узгодженості комунікаційних заходів регіонального рівня з ключовими повідомленнями національного рівня.

3.3         Координація з іншими національними та міжнародними партнерами з комунікації питань реформування системи охорони здоров’я та реагування на надзвичайну ситуацію COVID-19.

 

  1. 4.      КОМУНІКАЦІЇ:

4.1         Забезпечення всесторонньої щоденної підтримки у налагодженні/веденні комунікацій на етапах реалізації Проекту; забезпечення координації зусиль та своєчасного та адекватного обміну інформацією між усіма зацікавленими сторонами, що беруть участь в реалізації Проекту.

4.2         Активна координація з іншими ініціативами у сфері проведення національних реформ, ініційованих Адміністрацією Президента України та Кабінетом Міністрів України.

4.3         Організація роботи з ефективного використання, розвитку наявних та пошуку нових каналів комунікації з цільовими групами.

 

IV. Тривалість і місце роботи

Консультант забезпечує надання послуг з дати укладання договору до 31 березня 2022 року або протягом іншого періоду, як буде вирішено сторонами на момент укладання контракту, за умови задовільного виконання завдань.

Місцем роботи є місто Київ, Україна. Завдання передбачає часті відрядження по регіонах України.

 

V Очікувані результати

Очікується, що результатом роботи Консультанта за цим Технічним завданням буде:

  • розроблений комунікаційний план МОЗ;
  • посилено комунікаційну спроможність МОЗ, а саме створено нові і посилено існуючі комунікаційні можливості МОЗ та відповідних регіональних структур охорони здоров’я, в першу чергу, підрозділів, які безпосередньо залучені до виконання завдань Проекту та реалізації комплексної реформи системи охорони здоров’я в Україні, реагування на надзвичайну ситуацію COVID-19;
  • забезпечено постійно діючу комунікацію з питань впровадження реформи охорони здоров’я в Україні та запобігання поширенню захворюваності населення на COVID-19;
  • створено інформаційний контент та публікації для різних цільових аудиторій, розповсюджено інформацію в соціальних мережах та на дискусійних Інтернет майданчиках;
  • підвищено рівень проінформованості громадськості про заходи, передбачені Проектом, та його результати.
  • розроблено проекти ТЗ і технічних специфікацій для консалтингових і неконсалтингових послуг, робіт і товарів у рамках Кластеру.

 

VI Умови виконання завдання

            Консультант в рамках виконання завдання буде підпорядковуватись Координатору Проекту га працюватиме під безпосереднім керівництвом координатора проекту (ГКПП).

Консультант буде працювати повний робочий день. З Консультантом буде підписаний договір з помісячною формою оплати за ставкою, погодженою при підписанні договору.

Виконання завдання передбачає чисельні відрядження до регіонів України. Замовник відшкодує необхідні витрати на відрядження.

Замовник надасть Консультанту робоче місце, включаючи офісне обладнання необхідне для виконання завдань (інтернет, телефон, ПК, принтер/копіювальне обладнання тощо).

Протягом 10-денного терміну після закінчення кожного місяця Консультант має надавати Замовнику звіти про надані послуги за формою, встановленою Замовником Звіти мають бути підготовлені у спосіб, придатний для читання і розуміння Замовником.

 

VII Кваліфікаційні вимоги

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги:

  • Не менше 5 років досвіду у сфері зв’язків з громадськістю / стратегічних комунікацій / досліджень громадської думки;
  • Доведений досвід планування та впровадження комунікаційних кампаній для різних груп громадськості;
  • Досвід співпраці з державними посадовими особами, професійними середовищами, особливо у сфері охорони здоров’я.
  • Доведений досвід у написанні прес-релізів, статей і матеріалів для друкованих та електронних засобів масової інформації;
  • Ґрунтовні навички роботи з ПК;
  • Вільне володіння українською мовою;
  • Робочий рівень володіння англійською мовою.

 

Бажані кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта у сфері зв’язків з громадськістю / журналістики / політології / соціальних наук або іншої суміжної сфери;
  • Участь у міжнародних проектах в якості консультанта зі зв’язків з громадськістю / комунікацій.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.