bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виконавчий директор телеканалу
14.11.2020

Доброго дня!

Готуємо запуск інформаційно-аналітичного (і трохи розважального) ютуб-каналу з подальшою реєстрацією регіонального телеканалу і мовленням в кабельній мережі в декількох найбільших містах Житомирської області. Однак, роботу пропонуємо в Києві ;)

На даному стартовому етапі створення телеканалу шукаємо енергійну, відповідальну, професійну людину зі значним обсягом вільного часу, що вміє все!)

По-перше, допомогти закупити та налаштувати необхідне обладнання, програмне забезпечення (з розумом, бюджетно) з прицілом на створення телеканалу. Відповідно, потрібно розбиратися в техніці (сервера мовлення, монтажка, графіка, світло, камери, звук тощо).

По-друге, потрібно знімати, монтувати відео, можливо й в кадрі бути (наприклад, вести новини чи брати інтерв’ю).

По-третє, оформити міні-студію в Києві, де й буде відбуватися запис новин, інтерв’ю, прямі ефіри, це й буде робоче місце. Знаходитиметься на лівому березі Києва по вул. Харківське шосе.

Пошук-підбір працівників (журналіста і ще одного оператора-монтажера відео на підміну).

Координація роботи журналіста та оператора з іншого міста (в Житомирській області, де й транслюватиметься телеканал).

Тобто, як вже було відзначено, справді потрібна людина, яка вміє все! Чи то права рука директора, чи то виконавчий директор, чи то технічний директор, продюсер, головний режисер… як не назви, потрібна людина, що зробить успішний стартап, що створюватиме якісний цікавий контент для ютуба та телебачення з мінімальними витратами, досягаючи максимального результату - охоплення найбільшої кількості телеглядачів у Житомирській області.

Потрібна людина ідейна, для якої наш проект стане своїм власним творінням і яка працюватиме в першу чергу за ідею! (Хоча й з зарплатою ми не образимо ;)

Якщо Ви готові до нового виклику, маєте відповідні знання і бажання, чекаємо Вашого відгуку! Надсилайте Ваше резюме та суму очікуваної заробітньої платні. Наша електронна пошта: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.