bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання послуг з перевезення малогабаритного вантажу
12.10.2020

Конкурс на надання послуг з перевезення малогабаритного вантажу

ГО «ЕКО ГУРТ» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності підприємств галузі гостинності та покращення іміджу готелів Азовського узбережжя, як соціально відповідальних бізнесів, через розвиток партнерства з кластером підприємців-переробників відходів, створення сортувальних станцій та надання послуг базам відпочинку з вивозу відсортованих відходів» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу пропонує взяти участь у конкурсі щодо надання послуг з перевезення малогабаритного вантажу в Маріупольському районі, Донецької області та м. Бердянськ. Дедлайн - 19 жовтня 2020 року.

Оплата буде здійснюватися погодинно за безготівковим розрахунком.

 

Основні умови:

1.Надання послуг перевезення на власному авто виконавця.

2.Виконавець відповідальний за страхування та технічне обслуговування авто.

3.Паливо повністю оплачується виконавцем.

4.Перевезення малогабаритного вантажу (відсортовані відходи) на території Маріупольського району та Бердянську протягом жовтня – грудня 2020 р. До вартості входить завантаження та розвантаження вантажу.

5.Орієнтовний маршрутний лист:

•        Маріуполь - Юр’ївка - Маріуполь,

•        Маріуполь - Білосарайська Коса - Маріуполь,

•        Маріуполь -  Мелекіне - Маріуполь,

•        Маріуполь - Ялта (Мангушський район) - Маріуполь,

•        Маріуполь – Бердянськ - Маріуполь .

Орієнтовне навантаження – 160 годин.

6.Надання послуг згідно з планом/графіком, який буде складатись та погоджуватись замовником.

 

Бажана техніка та людські ресурси

Автомобіль марки ГАЗЕЛЬ з тентованим кузовом. Людські ресурси - водій та 2 вантажники (можливо водій-вантажник та 1 вантажник).

 

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу:

Постачальники мають бути з доброю репутацією, офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, мати можливість здійснити послугу у вказаний строк, звільненні від ПДВ та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір перевезення, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, тощо)

 

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи (склад цінової пропозиції):

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  • Конкурсна (цінова) пропозиція із зазначенням вартості послуг за годину, заповнена за зразком (додається);
  • Оригінал Рахунка-фактури;
  • Зразок договору надання послуг;
  • Інші документи, якщо вважає  за необхідне та може бути корисним для розгляду

 

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі.  Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості. 

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати подання конкурсних пропозицій.

Конкурсну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: [email protected].

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу [email protected] та  [email protected]  та [email protected]. із темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода_№RPP/2020/08/206/BSP» не пізніше 19.10.2020, 18:00. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 21.10.2020 року.

 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим конкурсним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за телефоном: +380973068510.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.