bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія медичного консультанта-фельдшера благодійної організації (Рубіжне, Сєвєродонецьк)
08.10.2020

Медичний консультант - регулярно (щоденно) їздить до буферної зони, реєструє та відбирає важкохворих бенефіціарів на медичну допомогу, виконує дистрибуцію допомоги та збирає звіти з фіскальними касовими чеками, здійснює домашні візити. Відповідає за правдивість та повноту занесення даних до паперової анкети реєстрації, зберігає копії документів. Зберігає персональні (особові) дані, медичну темницю та справи осіб, що потребують  допомоги і бенефіціарів, приймає заяви від осіб, які потребують допомоги, систематизує справи в архів, виконує інші правила та порядки,  передбачені організацією.

Обов’зки:

ü  брати участь у кластерах здоров’язбереження та інших зустрічах за напрямом «Медицина».

 ü  інформувати про роботу проекту  районні ЦПМСД (центри первинної медико-санітарної допомоги), сільські амбулаторії у яких буде проходити реєстрація потребуючих, з метою більшого поширення інформації серед тяжкохворого населення (Наприклад: «Лист до мед. закладу»)

ü  під час інтерв’ю з особою, яка звернулась за допомогою, з’ясувати всі потреби та соціальні вразливості членів родини та заповнити анкету; зібирати копії документів та сформувати справу для занесення в БД проєкта.

ü  на підставі загального рівня вразливості та в залежності від медичних потреб, відібрати бенефіціарів для участі в проєкті за напрямком ваучерної допомоги, згідно плануванню.

 ü  планувати виїзди, для заповнення заяв, щодо участі бенефіціара у проекті за напрямом мед ваучер.

 ü  - на підставі виписки з історії хвороби, медичних довідок та  інших медичних документів, підтвердити важкість захворювання та релевантність допомоги та  сформувати ваучер/вимогу згідно визначеній сумі та наявності ліків у аптеці.

 ü  узгодити перелік медикаментів із бенефіціаром.

 ü  до 15 числа кожного місяця направити вимоги до аптеки, узгодивши наявність препаратів та заміну, при потребі, аналогами з постачальником.

ü  отримати  набори медикаментів у Постачальника та перевіряє наявність всіх препаратів, зазначених у ваучерах/вимогах.

 ü  зробити та роздрукувати відомості видачі  згідно отриманих накладних з аптеки.

 ü  за добу до виїзду, телефонним зв’язком з’ясувати та погодити, з усіма попередньо відібраними бенефіціарами: час домашнього візиту; необхідність надання додаткових документів та їх копій; стан здоров’я (на момент дзвінка); телефон сімейного лікаря, з яким у бенефіціара є підписаний договір та повідомити умови зустрічі.

 ü  коли бенефіціар не має номеру телефона свого сімейного лікаря -  самостійно встановити номери лікарів, які обслуговують населений пункт та повідомляє про це бенефіціара і записати контакти лікаря в анкету опитування (використовуючи ресурс НСЗУ https://nszu.gov.ua/e-data/dashboard/elektronna-karta-misc-nadannya-pervinnoyi-mediko-sanitarnoyi).

ü  доставити ліки бенефіціару при відповідних санітарних та температурних умовах збереження і перевезення. Бенефіціар, підписом у відомості видачі благодійної допомоги з медицини,  підтверджує отримання ліків.

 оклад 14570,00 грн.

НЕОБХІДНІ ЗНАННЯ: МЕДИЧНА ОСВІТА , ДОСВІД РОБОТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ НЕ МЕНЬШЕ 3 РОКІВ.

Контакти

  • Резюме надсилати на адресу: [email protected] 0997798774 Тетяна Петрівна Менеджер проекту.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.