bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії консультантів для органів влади та установ соціальної сфери
06.10.2020

Громадська організація «Інститут соціальної політики регіону» в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для  сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale  Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина, реалізує проєкт  «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі». 

 Метою проєкту є удосконалення діяльності органів влади, які забезпечують соціальний захист ВПО та  мешканців приймаючих громад, установ соціального обслуговування на основі результатів оцінки потреб,  проведеної ґендерно-диференційовано та партиципативно (включно за допомогою цифрових технологій);  розширення спектру та підвищення якості надання соціальних та адміністративних послуг; впровадження  інноваційних методів соціальної роботи. 

Досягнення мети проєкту забезпечується за рахунок: 

1. Розробки методики оцінки потреб та місцевих спроможностей у соціальній сфері. 

2. Підтримки / консультування до 20 муніципалітетів Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей  у проведенні оцінок потреб у соціальному секторі на основі розробленої методології у ґендерно-диференційований  та партиципативний (включно за допомогою цифрових технологій) спосіб. 

3. Підтримки / консультування до 20 муніципалітетів Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей  у розробці орієнтованої на потреби та економічно обґрунтованої концепції подальшого розвитку соціального  сектору або визначених його частин. 

4. Підтримки / консультування до 20 муніципалітетів у Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій  областях у здійсненні заходів із прийнятих гендерно диференційованих муніципальних концепцій для подальшого  розвитку соціального сектору чи визначених його частин. 

5. Підтримки / консультування установ соціального обслуговування у реалізації проєктів / процесів змін на  основі проведених оцінок потреб та / або сформульованих концепцій. 

Запрошуємо зацікавлених осіб взяти участь у конкурсі на посаду Консультанта для органів влади та  установ соціальної сфери у Харківській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.У разі зацікавленості Пропозиції, оформлені як комплект конкурсної документації, мають бути надіслані до 18:00 19.10.2020 року на адресу ГО “Інститут соціальної політики”.

  Конкурсна документація має бути надіслана у двох окремих конвертах з відповідними написами на кожному  конверті із зазначенням області (або областей), в якій учасник конкурсу хотів би надавати свої послуги.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.