bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на пошук консультанта для підготовки та проведення заходів GIZ
05.10.2020

«Німецьке  товариство  міжнародного  співробітництва  (GIZ)  ГмбХ  - організація Федеративної Республіки Німеччини, яка діє за дорученням уряду ФРН, Європейської комісії, структур ООН та інших міжнародних організацій у більш ніж 130 країнах світу та реалізує проекти міжнародної технічної допомоги у різних галузях.

Задачі виконавця:

  • Аналіз та надання консультацій Програмі щодо розробок законодавства у сфері місцевого економічного розвитку.
  • Надання вказівок Програмі щодо співпраці з бізнес-асоціаціями та іншими відповідними суб’єктами, налагодження з ними партнерських відносин, спрямованих на підтримку ОТГ у сфері сприяння розвитку бізнесу.
  • Участь у публічних та внутрішніх заходах Програми (у т.ч. онлайн) національного, регіонального та місцевого масштабів на вимогу Програми.
  • Участь у внутрішніх заходах із розвитку спроможності, таких як тренінги для тренерів або подібних, організованих Програмою, як в якості тренера, так і в якості учасника;
  • Участь у розробці онлайн-контенту на «платформі U-LEARN», що пов’язаний із завданням.

  • Підготовка та подання звітів про заходи, проміжних звітів та підсумкового звіту

Заявки можуть подавати зареєстровані фізичні особи-підприємці. Договір буде укладено з 1 учасником тендеру, який отримав найвищий бал за результатами технічної та фінансової оцінки, де 70% - технічна оцінка і 30% - фінансова.

Заявка повинна містити:
- фінансову пропозицію;
- резюме, не більше 3 сторінок;
- портфоліо (сформоване в одному послідовному та зв’язному документі), розміром до 7 сторінок у форматі PDF. У випадку, якщо кількість сторінок матеріалів у портфоліо перевищуватиме 7, можна подавати посилання на онлайн-ресурси, де розміщені дані матеріали.

Тривалість договору передбачається з 3 листопада 2020 року до 31 жовтня 2021 року. Однак, фактична дата початку залежатиме від того, коли буде підписано договір.

У випадку Вашої зацікавленості, просимо ознайомитися з тендерною документацією за посиланням: https://bit.ly/3iuAzTC 

Кінцевий термін для надання пропозицій: 23.10.2020

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.