bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cost Ukraine шукає регіонального координатора у Київській області
26.08.2020

Роботодавець:

ГО «Ініціатива із прозорості інфраструктури» (CoST Ukraine) із секретаріатом у м. Лондоні (Велика Британія) призначена для забезпечення прозорості та підзвітності будівництва, яке здійснюється за рахунок публічних коштів. Ініціатива об’єднує представників влади, громадськості та бізнесу. Основні заходи Ініціативи спрямовані на забезпечення публічного доступу до інформації щодо планування, реалізації та контролю за виконанням будівництва проектів інфраструктури, а також на верифікацію достовірності та повноти цієї інформації.

Резюме Проєкту:

Проєкт «Прозорість та підзвітність при здійсненні дорожніх робіт на дорогах місцевого значення: міста та громади» (далі – Проєкт), який реалізується Ініціативою CoST в рамках Програми USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» має на меті підвищити прозорість будівництва, ремонтів та експлуатації автомобільних доріг державного та місцевого значення за допомогою розкриття даних про інфраструктурні проєкти у дорожній галузі. Діяльність в рамках цього Проєкту сприятиме формуванню спроможності представників органів влади (які в рамках децентралізованої системи дорожнього господарства лише почали організовувати будівельні роботи у дорожній галузі на регіональному рівні) якісно здійснювати управління дорожнім господарством на регіональному рівні. Водночас, Проєкт створить умови для представників громадського сектору здійснювати ефективний моніторинг закупівель та якості будівництва/ремонту доріг.

Вимоги до кандидата:

CoST Ukraine шукає регіонального координатора, який/яка забезпечуватиме взаємодію CoST Ukraine з владою на місцях і реалізовуватиме Проєкт на місцевому рівні (Київська область та одна із суміжних). В рамках своєї роботи координатор допомагатиме та підтримуватиме активістів і громадські організації в обраних регіонах (здійснюватиме постійну комунікаційну підтримку інших регіональних ГО, консультуватиме їх з питань закупівель, моніторингу та співпраці з місцевою владою, а також ініціюватиме та стимулюватиме розгалуження регіональної мережі ГО в обраних областях), проводитиме вибірковий моніторинг ділянок ремонтних робіт (у процесі або після їх завершення).
Моніторинг та співпраця регіонального координатора проводиться в межах Київської та ще однієї суміжної області (області обираються за підтримки технічного консультанта CoST і за умови їхнього сусіднього розташування).
Очікуваний рівень зусиль: не більше, ніж 80 людино-днів, з 09.09.2020 по 28.02.2021.

Завдання:

Завдання № 1 Моніторинг виконання робіт і стану доріг на місцевості

• У співпраці та під керівництвом технічного консультанта обрати перелік об’єктів, виконаних за останні 2 роки в сфері дорожніх робіт (будівництва або ремонтів).
• Провести моніторинг закупівель (на всі види робіт по об’єкту) та виконання оплат замовником за підрядні роботи (послуги). У разі необхідності чи виникнення низки питань – надавати запити до замовника робіт, щоб уточнити відповіді на питання, які не були отримані у відкритих джерелах.
• Після погодження переліку об’єктів провести моніторинг і надати акти обстеження доріг.
Після проведення моніторингу – опублікувати відео-матеріал або онлайн-відеопост.

Завдання № 2 Взаємодія з представниками влади, які є замовниками робіт

• Протягом всієї тривалості Проєкту тісно та систематично взаємодіяти з представниками влади (замовниками робіт), звертатися до них із запитами, проводити спільні зустрічі із залученням різних представників громадськості.
• Налагодити комунікаційну частину між представниками ГО та місцевою владою для забезпечення подальшої підтримки одне одного.

Завдання № 3 Місцеве координування діяльності кущових громадських організацій та активістів

• Звітувати про ідеї, які виникають в результаті консультацій з громадськістю, петицій або будь-яких інших механізмів громадських консультацій, які стосуються пріоритетних напрямків діяльності Проєкту;
Надавати місцевим громадам (групам громадян, ОГС, молодіжним мережам, ЗМІ) допомогу у перетворенні теоретичних ідей на практичні мікро-проєкти, які можуть отримати підтримку програми SACCI або інших донорських проєктів. Поширювати інформацію про Проєкт на місцевому рівні, надавати відповіді на питання стосовно Проєкту, пропагувати цінності, які Проєкт прагне прищепити місцевій громаді.

Завдання № 4 Подання звітності у нормативні терміни

• Регіональний координатор повинен щомісяця подавати звіти про виконану роботу на місцях у формі письмового звіту.
• Звіт повинен поділятися на 4 частини:
• робота з кущовими громадськими організаціями,
• взаємодія з представниками місцевих органів влади,
• шляхи та результати співпраці місцевої влади та громади (громадськості),
• налагодження діалогу щодо проєктів у дорожній галузі між місцевою владою і ГО – розвиток мережі регіональних ГО.

Кваліфікація:
• Досвід роботи у сфері моніторингу закупівель у будівельній сфері (перевага надаватиметься кандидатам з навичками моніторингу дорожньої галузі, що мають досвід виїздів на об’єкти).
• Здатність легко спілкуватися з різними цільовими аудиторіями та вести дискусії на інженерно-технічні теми.
• Вміння вести переговори з представниками влади та будувати комунікації зі ЗМІ та громадськістю
• Навички модерування заходів і проведення інтерв’ю.
• Відмінні організаторські здібності і здатність дотримуватися строків.
• Дотримання високих етичних стандартів і гендерна чутливість.
• Вільне володіння українською мовою, дуже вітається володіння англійською мовою.

Особливості проведення конкурсу:
Вибір кандидату здійснюватиметься на підставі оцінки отриманих резюме. З попередньо відібраними кандидатами буде проведено онлайн-навчання, а також оцінювання за результатами навчання.

Відібраних кандидатів, які відповідають зазначеним критеріям, буде запрошено на он-лайн співбесіду.

Для участі потрібно заповнити анкету (https://forms.gle/bzkqNuFxkDexe1rU9) та надіслати резюме на електронну адресу: [email protected] та [email protected] до 14:00 08.09.2020 р включно.

Кожного з кандидатів буде поінформовано про результати відбору у письмовій формі.

CoST Ukraine залишає за собою право зв’язуватись лише з тими кандидатами на оголошену вакансію, які відповідають її вимогам.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.