bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук місцевих короткострокових експертів
25.08.2020

Консорціум під керівництвом компанії European Profiles S.A. проводить відбір  експертів  для подальшої реалізації проекту ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства».

Наш консорціум під керівництвом компанії European Profiles S.A. включений до короткого списку  учасників тендеру ЄС "Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства", Україна (Ref. EuropeAid /140723/DH/SER/UA).  

Наразі ми формуємо сильну, професійну команду (включаючи міжнародних та українських експертів) для участі у тендері та подальшої реалізації проекту

Команда експертів повинна бути багатопрофільною і охоплювати широкий спектр знань, необхідних для досягнення амбітної мети:

Зміцнити потенціал центральної влади та органів місцевого самоврядування  у створенні позитивного, сприятливого середовища для сталого розвитку приватного сектора в сільській місцевості загалом, а саме аграрного сектору, тим самим покращуючи життєдіяльність дрібних фермерів, заохочуючи використання передової аграрної практики (GAP) та підтримуючи поточні реформи в рибному та лісовому господарствах.

Це тривалий та ресурсномісткий проект, який впливатиме на розвиток сільських територій, сільського, лісного та рибного господарств на центральному, регіональному та місцевому рівнях в Україні.

Наш підхід полягає в тому, що вирішальна роль у цьому проекті має належати українським експертам, бажано з міжнародним досвідом, для забезпечення сталого та безперебійного впровадження міжнародних GAP в українську практику.

Консорціум  зацікавлений у співпраці з експертами з досвідом роботи не менше 5 років, в одному або декількох наступних напрямах:

 1. середньострокова програма планування  видатків та планування бюджету;
 2. регуляторна політика та реформування;
 3. аналіз аграрної політики;
 4. розповсюдження передової сільськогосподарської практики, GAP, AKIS та FADN;
 5. географічні індикатори;
 6. реформа агентства лісового господарства;
 7. реформа агентства рибного господарства;
 8. програми розвитку сільських територій та супутні заходи;
 9. створення та функціонування органу управління / платіжного агентства;
 10. ІКТ, електронне управління та розвиток цифрових технологій;
 11. землекористування, управління, консолідація та моніторинг спорів;
 12. юридичний експерт(и) зі значним досвідом підготовки українського законодавства та ґрунтовними знаннями  української правової системи та законодавчих процесів;
 13. експерти з координації впровадження стратегії, що мають значний досвід підготовки документів стратегічної політики високого рівня
Просимо надсилати Ваше  резюме англійською мовою (формат додається), що відображає кваліфікацію у  перелічених вище напрямках  до 10 вересня 2020 року, електронною поштою на адресу:
Олена Семенова, асистент  проекту [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.