bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на пошук експерта для підготовки та проведення заходів GIZ
17.08.2020

«Німецьке  товариство  міжнародного  співробітництва  (GIZ)  ГмбХ  - організація Федеративної Республіки Німеччини, яка діє за дорученням уряду ФРН, Європейської комісії, структур ООН та інших міжнародних організацій у більш ніж 130 країнах світу та реалізує проекти міжнародної технічної допомоги у різних галузях.

GIZ бажає укласти договір на надання послуг Підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у подальшій підготовці та проведенні заходів  на тему: «Ефективні комунальні підприємства».

У рамках цієї цілі постачальник зобов’язується виконувати наступні задачі:

  • Аналіз та надання консультацій Програмі у сфері діяльності комунальних підприємств, у тому числі щодо законодавства України. Це може включати підготовку аналітичних записок, рекомендацій, статей, вказівок тощо.
  • Участь у публічних та внутрішніх заходах Програми національного, регіонального та місцевого рівнів, на виконання завдань Програми. Ця участь може бути у формі підготовки роздаткових матеріалів, презентаційних матеріалів, виступів під час таких заходів, як конференції/ круглі столи/ бесіди експертів/ презентації тощо.
  • Участь у внутрішніх заходах з розвитку спроможностей, таких як тренінги для тренерів або подібних, організованих Програмою, як в якості тренера, так і в якості учасника.
  • Участь у зустрічах та заходах, організованих Програмою та присвячених моніторингу, звітуванню, тощо.   

У випадку Вашої зацікавленості, просимо ознайомитися із умовами закупівлі за https://bit.ly/2DOui6S

Кінцевий термін для надання пропозицій: 31.08.2020

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.