bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська організація «Флора» шукає районних координаторів проекту.
13.08.2020

Громадська організація «Флора»  запрошує до співпраці активних мешканців і мешканок Компаніївського, Маловисківського та Новомиргородського районів.
 
Чи знаєте ви, які корисні копалини добувають у вашому регіоні? Який вплив видобувна промисловість чинить на довкілля? Який обсяг податків надходить з видобувної сфери до місцевих бюджетів? Чи повинна ця інформація бути доступною та загальновідомою?
В Компаніївському районі перспективним є видобування червоного граніту (облицьовувальний матеріал). Просто під полем у Маловисківському та Новомиргородському районах розташоване Мостове родовище танталових руд.
Громадська організація “Флора” за фінансової підтримки МФ “Відродження” та Посольства Швеції в Україні реалізує проект “Прозоре управління видобутком корисних копалин це шлях до сталого розвитку громади” та запрошує до співпраці активних мешканців і мешканок Компаніївського, Маловисківського та Новомиргородського районів.
Метою проекту є мінімізація можливості виникнення корупційних ризиків у видобувній галузі Кіровоградської області, шляхом посилення громадського контролю за наданням дозволів на розробку корисних копалин та використанням надходжень до бюджетів від цієї галузі і їх використанням.
Співпраця в рамках проекту включатиме:
- навчання з доступу до екологічної інформації, оцінки впливу на довкілля.
- проведення моніторингів практичної можливості реалізації громадянами та громадськими організаціями права на доступ до екологічної інформації.
Робота за винагороду.
Якщо ви знаєте інші корисні копалини, видобуток яких ведеться на території Маловисківсьвкого, Компаніївського та Новомиргородського районів і бажаєте стати координатором, заповніть гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/1vniZjnCofkApgebA

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.