bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант для проведення аналізу чинної нормативно-правової бази
08.08.2020

До 14 серпня 2020 року подовжено термін подання заявок для участі у конкурсі з відбору консультанта для проведення аналізу чинної нормативно-правової бази щодо реформування системи охорони здоров’я на предмет відповідності цілям та принципам Політичної декларації із загального охоплення послугами охорони здоров’я.

Основні задачі консультанта:
♦️Зібрати та вивчити чинні нормативно правові документи, які регламентують впровадження реформи системи охорони здоров’я;
♦️Зробити аналіз чинних нормативно-правових документів на предмет їх відповідності цілям та принципам Політичної декларації із загального охоплення послугами охорони здоров’я;
♦️Описати виявлені в ході аналізу бар’єридоступу загального населення або окремих груп населення до медичних послуг;
♦️Окремо описати бар’єри в доступі до послуг з охорони здоров’я у сфері ТБ/ВІЛ/парентеральні гепатити, в тому числі для представників ключових груп.

Своє резюме та мотиваційний лист українською мовою надсилайте, будь ласка, на адресу менеджера програм ТБ/ВІЛ Євгенії Гелюх [email protected] з копією на адресу Анастасії Зубко [email protected]. У назві повідомлення просимо зазначити: «Консультант з аналізу нормативно-правової бази, ______ (ПІБ)».

Деталі конкурсу за посиланням ➡️ http://aph.org.ua/wp-cont…/…/2020/08/TOR_analiz-baryeriv.pdf

Чекаємо на ваші заявки!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.